A Magyarok miért akadályozzák egymást az előrejutásban?
Kedves kérdező, én lennék a gondtalan 17:31-es :)
Én a hozzám fűzott kommentedhez csak annyit fűznék: Nagyvalószínűséggel több problémám van/volt/lesz mint neked (lévén, hogy vagy tizen éves lehetsz, akit kiközösítettek az osztálytársai, vagy a kezdeti huszas éveidben vagy és nem tudsz munkát találni, ezért okolsz másokat) mégse írogatok ki semmiféle kérdéseket arról, hogy szídjam a saját nemzetem embereit.
Csak arra akartam felnyitni a szemed, hogy nem a magyarokkal van a baj, hanem magával az emberrel, de mivel te is ember vagy (szidod is a másikat, meg okolod a másikat a nyomorodért, példa ember vagy :D ) ezért nem tehetsz ellene semmit.
Ezt a kommentet pedig nem azért írtam, hogy reagáljak a roppant érdekfeszítő megállapításodra, hanem azért, hogy végre fogdd fel a lényeget, és hagyd békén a magyarokat.
Nyugodj le, majd ha lenyugodtál, használd ki a kapitalizmust és vidd sokra kemény befektetésekkel. Senki nem akadályoz meg benne, ez a legszebb :)
Viszont ha lustulni és naplopózni akarsz, és várni a kormányra, vagy pedig arra, hogy az osztálytársaid békénhadjanak téged a semmiért, akkor felőlem maradhatsz itt GYK-n és fortyoghatsz a népcsoportokon, meg a világon (rajtad kívűl).
Sok sikert a döntéshez!
17. 63%-os
"Persze van itt az oldalon is, nem is kevés, aki ebből 40 évig nem vett észre semmit. Élte a kis 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás életét, megmondták neki, hogy mit kell csinálni, benyalta, hogy építi a cocializmust, és elvolt, mint hal a vízben."
Kerdezo
Biztosan ismered a viccet a szomszed tehenerol.
Az megadja a valaszt a kerdesedre
Itt az a baj: megdöglött a tehenem. A fenébe! Mekkora veszteség ért!:-( Vicsorgás stb. De lám! A szomszédban ott legelészik a szomszédé! A szemétláda!!! Gyorsan lemérgezem a tehenét! És amikor hősünk végzett a szomszéd bocijával is, akkor utána megmérgezi a szomszéd udvarán a füvet is, és utána mondjuk vesz ajándékba egy tehenet a szomszédnak, hogy lássa a szomszéd, hogy milyen derék ember is az Ő szomszédja (hősünk). Persze az a boci is megdöglik a mérgezett fűtől. Majd átmegy a hősünk komoly lelkiismeret furdalást okozni még ráadásul a szomszédságnak, hogy megdöglesztették az ajándékba kapott tehenet is. Plusz ráadásul az egész faluba elterjeszti, hogy milyen hanyagok a szomszédok, hogy az ajándék tehenet megdöglesztik és több mint valószínű, hogy az ő tehenét is ők döglesztették meg (talán készakarva!)így a falubeliek az ártatlan szomszédokat kiutálják, kiközösítik elüldözik. Majd földönfutóvá válnak, ahol az apa már nem bírja nézni a család szenvedését és el kezd bűnözni, majd lezüllenek és vagy a drogtól hallnak meg, vagy a börtönben a cellatársak felakasztják a kilincsre, vagy a gázvezeték csőre.
Nem mondjátok, hogy ismerős a történet???? Itt Magyarországon ilyen elő nem fordulhat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!