A Jobbikot is zsidók irányítják?
Eléggé egysíkú egy paraszt vagy, kérdező.
Nem is akarok leereszkedni a színVONAladra (mekkora szóvicc), de ezt az egyet nem hagyhatom szó nélkül, mert ordít belőle a tudatlanság: "Pedig elég baj ha valaki zsidó és ebben az országban politikai befolyással bír.Mivel az nem a Magyarok hanem izrael érdekeit szolgálja.Ezért tart itt ez az ország. "
TUDOD TE hány olyan zsidó közéleti személyiség, és még több pénzember, vagy zsidó politikus él ebben az országban, akit FIKARCNYIT sem érdekel Izrael? Megsúgom, a döntő többségük ilyen. Sőt: Izrael sem akarja a földünket/vizünket/nőinket (vagy nem tudom most milyen pont $zarnak bele, hogy mi van Magyarországon, ez számukra ezredrangú dolog.
Természetesen. Ahpgy minden pártot, sõt az egész Világot a Világméretű Zsidó Összeesküvés - [link]
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Persze! A zsidók a reptoidokkal karöltve! A szomszéd Józsi bácsit is ők irányítják, mikor hajnal háromkor részegen hazadülöngél a biciklijére támaszkodva! Sőt, kedves kérdező, még téged is ők irányítanak!
Ezúton pedig követelem a Lipótmező újbóli megnyitását, vagy legalább azt, hogy fordítsanak többet a skizofrének megfelelő gyógykezelésére!
Úgy veszem észre sokaknak még mindig fogalma sincs kik azok a zsídók és hogy miért vannak itt.Ez nagyon gáz!
Mindegy,én tudom az a lényeg és azt is hogy a jobbikot is ők irányítják sajnos,de még is inkább ők mint a többi zsidaja párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!