Magyarországon is lehetne erről népszavazás?
A magyar családok is megérdemelnének alkotmányos védelmet és rögzíteni a magyar alkotmányban, hogy a házasság csak férfi és nő között van.
Ez azért is lenne fontos, mert hatalomra juthat olyan párt, ami engedélyezné az nem hagyományos házasságokat.
Szerintem nem ez a legnagyobb probléma ebben az országban.
Leszarom, hogy ki kivel házasodik, ha alig tudok megélni.
"Próbáld újra."
Na te tökkel ütött hisztis pi..csa, keress rá szépen az alkotmány és az alaptörvény szóra mondjuk a Wikipédián, vagy a Google-n... jééééééé! Ugyan az...
A nemmel szavazóknak miért okozna örömet, hogy elvegye egy pártól a boldogságot. Nem is ismered őket, az esküvőt sem látnád, csak két ember boldog lenne aki szereti egymást. Persze érdekházasságok, xy sztár 48 órás házassága, meg ilyenek ellen nem szavaznátok Ti semmit, csak nehogy két azonos nemű összeházasodhasson. Nem templomi esküvő a kérdés, úgyhogy az egyházi felfogásnak meg vallásnak nincs köze hozzá. Miért nem engednétek, hogy kicsit több szeretet legyen a világban, ha titeket ez úgy sem érint?
Én hol döntöttem, hogy Ti házasodhassatok-e? PEdig biztos van aki alkalmatlan lenne rá mert szarrá veri a másikat pl.... Na de nem baj, nem zavarjuk egymás köreit, hamarosan kiköltözöm egy olyan országba ahol senki nem akarja megmondani a másiknak kivel házasodjon, ha az mindkettő szabad akaratával megy végbe. Csak aztán meg ne sírjatok, hogy elmennek a diplomások, egyeseknél ez is egy ok. 22 F
"Juhok 18%-a, nyulak 11%-a, majmok 15%-a meleg.
Nem természetes?
Olvass utána, kedves divatmagyar nacionalista."
A lovak 10%-a meg bepróbálkozik a saját anyjánál, de láttam már kutyát és macskát is.
Akkor most holnap lefekszel anyáddal, mert természetes???
"(1)7 Magyarország védi a házasság intézményét mint férfi és nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösséget, valamint a családot mint a nemzet fennmaradásának alapját. A családi kapcsolat alapja a házasság, illetve a szülő-gyermek viszony.
(2) Magyarország támogatja a gyermekvállalást.
(3) A családok védelmét sarkalatos törvény szabályozza"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!