Mekkora, hány % felelőssége van a cigányokkal kapcsolatban kialakult helyzethez az MSZP nek?
Előző:
A FIDESZ kormányzása alatt is ugyanez ment!
Előző:
A FIDESZ kormányzása alatt is ugyanez ment!
Nem vagyok Fideszes, de semmi köze a Fidesznek ehez a mindent alanyi jogon szoc felfogáshoz.
Nagy különbség a gyerek nevelést ( adó kedvezményekkel támogatni) és a gyerek gyártást alanyi jogú támogatásokkal segélyekkel! Egy Jobbikos.
És én meg nem vagyok MSZP-s
Véleményem az hogy egyik kutya másik eb :(
Aki normális az igen is ki tud emelkedni!!!!
HA nem járatja a gyerekét suliba, ha nem tanul az a kölykök rendesen naná hogy nem fog tudni dolgozni.
3 osztállyal mit akar kezdeni?MIhez ért?
Semmihez
A baj az hogy nem is akarnak dolgozni.Ráadásul nincsennek is ösztönözve hiszen kapnak a rakás gyerek után annyi segélyt mint a minimálbér, sőt
A lényeget nem érted, sajnos.
Az MSZP nem szinte nem maradt már szavazó bázisa. Egy két elvakult ember, akiket még megtudnak a terrorveszély szövegükkel, a rasszista kártyával és az áll szent liberális maszlagukkal etetni.
Miközben, nem tudom hogy miért, de nem látják hogy mi is a valódi mai magyar valóság.
Nincs lehetőségük semmi másra csak a cigányok által megszerzett szavazatokra építve a 10% feletti eredményre. Sajnos odáig jutottak, hogy akik eddig a szavazóik voltak még azoknak is hátat fordítanak és olyan dolgokkal maximalizálják a lehetséges szavazataikat amik már közvetve a cigányok buzdításával és bátorításával félelmetes közállapotokat idézhetnek elő.
Milyen sípot is adnak a cigányok szájába?
Légy erőszakos, verj szét mindent, támadd a Jobbikot, a rendőrség úgy sem ér oda, a gárda betiltva, semmi bajod nem lehet hisz ha nincs a gárda el sem kapnak, azt meg majd mi beszüntetjük.
Az az ha rám szavazol, akkor nem kell dolgoznod, kapod a segélyeket ahogy eddig, nyugodtan ihatsz és gépezhetsz, de ha a lakosságot terrorizálod az sem baj ha nem 20 000 nél többet rabolsz.
Szerintetek ez hová vezet?
jajjj már
ez duma
nem egy cigány családot ismerek ahol a szülők dolgoznak a gyerekek meg suliba járnak.Persze a nő nem szült nyóc gyereket csak kettőt.És azt se mondja hogy 8 általánossal nem megyek el takarítani mert én vezérigazgató akarok lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!