Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz a Fidesz talpnyalóival...

Mi lesz a Fidesz talpnyalóival ha jövöre nem nyer a Fidesz?

Figyelt kérdés
Most nem az átlagos "kis" emberekre gondolok, hanem a pártkatonákra. (intézményvezetök, polgármesterek meg a sleppje stb, tehát akik a hatalmat szolgálják ki, akkor is ha ezzel emberek életét teszik tönkre) Mi lesz velük ha nem nyer a Fidesz? Vajon akkor is párthüek maradnak, vagy mennek a nyerteshez se..t nyalni? És ezt a nyertesek hogy fogják fogadni?
2013. nov. 24. 22:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Mivel a baloldali összeborulás folyton a demokráciáról, meg a jogállamról papol, egy szűk többséggel nem fog tudni nagy takarítást rendezni, mert a legtöbb delikvensnél, nem tud köztörvényes bűntettet, vagy egyéb összeférhetetlenség miatt a teljes sleppet kivágni. Aki ezen a szűrőn mégis fennakad azt lecserélik, a többit csak nem választják újra, tökmindegy mi a véleménye az érintett közösségnek.

Ennyi fér bele úgy, hogy a teljes "jobboldal" ütni vágni fogja őket, ahol érik, tehát nemigazán nyílt autoriter államot építeni, mint ahogy a mostaniaknak.

Ha ne adjisten valamilyen csoda folytán a jobbik kerülne kormányra, mivel nem ők nem "olyan" demokraták, a nagykutyákat kivágják, de saját kiterjedt holdudvar híján, az alsóbb pozíciókban garantáltan megmaradnak a mostani csivovnyikok.

Az LMP-nek meg nincs is szerintem annyi szalonképes alakja, akit ki lehetne a nagyobb posztokra nevezni, így ők akár független szakembereket is delegálnának a fontosabb posztokra. A kisebbekkel, meg amit lehet érvénytelenít, amit egy jogállami kereteken belül megtarthat, azt megtarthatja a Fidesz.

2013. nov. 25. 17:24
 22/25 Dick Esmen ***** válasza:
Akkor tüntetnek majd a "választási csalás" ellen.
2013. nov. 25. 18:15
 23/25 Macungo ***** válasza:
46%

"Utolsó! Nos nö vagyok, és a férfiakhoz vonzódom nem pedig a nökhöz."

Akkor sima női féltékenység van a háttérben, tedd túl magad azon, hogy valakit nem rúgtak ki mint téged... A közférában történő létszámleépítések általában fűnyíró elv szerint történnek, nem nézik ki mit tud.. Ez van.. De ne gondolkodj, úgy hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is.

"Engem és a munkahelyemröl sokakat pontosan 3 éve küldtek el a munkahelyemröl. (közintézmény) Erröl ennyit."

Engem meg 2006-ban küldtek el a munkahelyemről (közintézmény), de már több mint 5 éve dolgozom a versenyszférában egy cégnél és sokkal jobban érzem itt magam, plusz jobban keresek kétszer, tehát és végre nincs az a hülye szolgáltati út meg mindent csak úgy intézhetsz ahogy le van írva és ha megkérdeztél írásban 15 embert és azok mind beleegyeztek...

Nálunk egy egész intézményt szüntettek meg és több száz ember ment akkor el onnan. De nem szídok senkit ennyi volt továbbléptem. Ted Te is ezt.

2013. nov. 25. 19:51
 24/25 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nézték a helyesírást is, amikor kirúgtak.
2013. nov. 30. 23:37
 25/25 A kérdező kommentje:
Nincs a telefonomon hosszú ö, de látom a rosszindulat, a kötekedés az megy, viszont érdemben nem tudsz hozzászólni.
2013. dec. 1. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!