Mi lesz a Fidesz talpnyalóival ha jövöre nem nyer a Fidesz?
Figyelt kérdés
Most nem az átlagos "kis" emberekre gondolok, hanem a pártkatonákra. (intézményvezetök, polgármesterek meg a sleppje stb, tehát akik a hatalmat szolgálják ki, akkor is ha ezzel emberek életét teszik tönkre) Mi lesz velük ha nem nyer a Fidesz? Vajon akkor is párthüek maradnak, vagy mennek a nyerteshez se..t nyalni? És ezt a nyertesek hogy fogják fogadni?2013. nov. 24. 22:30
11/25 anonim válasza:
ahogy 9-es mondja. akik jól "dolgoztak", azok már kaptak hálából például egy-két trafikot vagy pár hektár földet...akik meg kevésbé voltak sikeresek, azok egyértelműen az aktuális vezetés s_ggét fogják majd nyalni.
13/25 anonim válasza:
"7-es mi vagy te látnok? Amúgy nem azzal van a gond hogy pl a titkárnö fideszes, hanem azzal ahogy ezt "reklámozza". Ez a nyilvànos talpnyalás."
Nem, nem vagyok látnok, csak az ellenzéknek együtt nincs 40%-a, így pedig nem olyan nagyon nehéz kitalálni, hogy mi lesz.
Mellesleg miért ne reklámozhatná valaki, hogy Fidesz szavazó? Ugyan annyi joga van hozzá, mint arra, hogy valaki verje a mellét, hogy ő igenis, Ferire fog szavazni, vagy Vonára vagy a Jóska Pistára.
14/25 anonim válasza:
kérdező, az persze neked tetszett mikor az utolsó titkárnő is balliberális kommunista volt, csak nehogy igazmagyar hazafias fideszes legyen a titkárnő! ez a te bajod! csak a kozmopolitákat, kommunistákat, libsiket szereted!
15/25 A kérdező kommentje:
Utolsó, te miröl beszélsz? Csak nem magadra vetted a titkárnös dolgot? :-D
2013. nov. 25. 09:04
16/25 anonim válasza:
nem vettem magamra semmit, mert nem vagyok nő, sem titkárnő!
a lényeg, hogy neked csak akkor jó ha komcsik vannak mindenhol...az persze nem zavart mikor mindenhonnana kommunista mocsok zúdult a emberekre!
17/25 anonim válasza:
Mi lesz? Semmi. Kis ideig némi zavar, majd helyre áll a rend. Mindig is így volt. Talp mindig lesz, nem az a lényeg kié, hanem az, nyalható.
18/25 Macungo válasza:
Ugyanaz minta az MSZP talpnyalóival.. Mond meg Te, hogy mi lett veled három éve!!
19/25 Macungo válasza:
Egyébként azért fújsz arra a titkárnőre, mert nem ment veled szobára??
20/25 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nos nö vagyok, és a férfiakhoz vonzódom nem pedig a nökhöz. Engem és a munkahelyemröl sokakat pontosan 3 éve küldtek el a munkahelyemröl. (közintézmény) Erröl ennyit.
2013. nov. 25. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!