Normális ez a kormány? Úgy akarja a fiatalokat családalapításra biztatni, hogy különböző egyetemi (akár pénzbeli) kedvezményeket ad?
A kérdetőnek igaza van arra bíztatnak hogy vállalj egy nagy adóságot hogy könyebb legyen egy másik adóságot kifizetni mindezt 25 éves korod elött
Hol van ott az öngondoskodás ha már 18 éves fejjel milliós diákhitelekbe vered magad
Kedves 6-os szerintem mindenkinek jobb, ha te nem vállalsz gyereket, az aki meg a túlnépesedésre hivatkozott, szintén egy érdekes gondolat.. Miért a magyarok fogják vissza a népesedésüket okoskám, fogja vissza az aki tényleg nem tud zabálni.. Az Indiaiak, Afrikaiak, és Kínaiak népesedésével foglalkozzál ilyen szemszögből. De ne aggódj mint minden növekedés egyszer ez is magától megáll..
Engem nem érint a Diplomás GYED, bár nem tartom rossz dolognak. Engem a GYED Extra érint és nagyon is jól jön, mi például a második gyerekek érkezését ez miatt hozzuk előre. És szívünk szerint még lenne gyerekünk, mert fantasztikus dolog, sajnos félő, hogy a gyereket nevelők megint le lesznek tójva, ha a baloldal nyer akár 2 választás múlva. Plusz a munkáltatóm biztosabban visszavesz mivel évekig kap adókedvezményt utánam..
A családi adókedvezmény is jól jött nekünk és nem vagyunk egyéltalán gazdakok, de a középosztály sem feltétlenül igaz, főleg, hogy egy fizetés és egy GYED van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!