Egyeseknek miért a melegházasságok nem engedélyezése a legnagyobb problémájuk, s nem a korrupt, gazdaságot tönkrevágó kormányok?
Kérdező, már megadtam a választ.
A melegvédők és melegek gyűjtőhelye BP, ahol az embereknek annyira nincsenek anyagi gondjaik és eléggé jólétben élnek. Amikor az embernek megvan a jólét, akkor nem érdeklik őt a lopások és a mutyik. Helyette van neki 3-4 homok ismerőse, akiknek tud harcolni a jogaiért és voilá, elő is állt a válasz.
#9, megnéztem, hol tartanak. Fociban fényévekkel előttünk (nem volt ez minidig így), gazdagságban és gazdaságban úgyszintén. Például volt miből építeniük, volt miért építeniük.
Lehet, hogy még utánozni sem tudunk?
Mert szerintük az a kormány jót tesz a gazdaságnak.
De ezt meg lehetne kérdezni a másik oldaltól is. Miért fektet valaki olyan nagy erőt a melegházasság ellenzésébe, amikor a melegek igénylik ezt a lehetőséget, másokat igazán nem érint. Szóval hagyhatnák, hogy mindenki megkapja, amit akar, és foglalkozhatnának valódi problémákkal is. De nem, mert milyen buli már, hogy korlátozhatjuk mások párkapcsolati életét. Így érezhetjük az uralmat valakik felett, ami egy ilyen csekély befolyással rendelkező, mások által folyton szívatott népnek egyfajta kielégülést jelent.
Nem a legnagyobb problémánk, csak arról van szó, hogy:
1. Valakiknek (pl. nekem) eléggé fontos, hogy azzal, akit szeretek hivatalosan is össze tudjam kötni az életemet.
2. A melegházasság bevezetése egy gombnyomás lenne. Egyszerű mint az egyszer egy. Csak meg kéne szavazni az Országgyűlésben és kész.
A korrupciót viszont nem lehet egyetlen kézmozdulattal megszüntetni, azon hosszú évekig, több kormányzati cikluson át kell dolgozni. Természetesen dolgozni kell rajta, de mellette nem feledkezhetünk meg mások jogairól sem, akiken egyetlen gombnyomással is lehet segíteni.
Üdv,
Péter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!