Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptopban dedikált videókártya...

Laptopban dedikált videókártya engedélyezése?

Figyelt kérdés
Nem régiben vettem egy laptopot, és szemembe ötlött hogy a kiírt videókártyán kívül (AMD Radeon HD 8750M) van egy integrált kártya is benne (Intel HD graphics 4000). A gép alapból az integráltat használja, viszont én a másikat szeretném. Nem úgy tűnik hogy átváltana a másik használatára ha nagyobb teljesítményt kívánok tőle, ezért szeretném átállítani. máshol azt találtam, hogy eszközkezelőben tiltsam le az intelt és akkor átáll, de most azt írja hogy probléma van az amd-vel ezért nem használja (azt nem hogy mi a baja). Ha drivert töltök le hozzá, akkor is visszaszól, hogy nincs megfelelő eszköz gépben. Hogyan bírhatnám munkára mégis?
2013. szept. 30. 17:46
 1/2 A kérdező kommentje:
egyébként az eszközkezelő 43-as hibakódot dob vissza rá amikor csak az amd van engedélyezve
2013. szept. 30. 18:23
 2/2 anonim válasza:
kérdés: mivan akkor ha letiltottam és újra engedélyeztem a vidikártyát... és akkor így villog a kép... mi a teendő?
2014. jún. 29. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!