Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vona Gábor nem fél az utcán?

Vona Gábor nem fél az utcán?

Figyelt kérdés

Hallottam, hogy kufárkodik, az egyik városban.

Nem fél?

Mindenféle biztonsági őrök, meg egyéb hasonló biztonsági emberek nélkül árul a piacon.

Nem fél, hogy megtámadják?

Például cigányok, anarchisták,DK szimpatizánsok, vagy hasonlók.

Biztos vannak ellenségei, mégiscsak egy politikus és sokan nem szeretik amit képvisel.

2013. nov. 23. 10:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Még Gyurcsány se fél, pedig 2006-ban még mindenki meg akarta lincselni. Akkor Vona miért félne?

Magyarországon a politikusoknak a haja szála se görbül.

Még azon is megsértődnek, ha nyilatkozniuk kell.

2013. nov. 23. 11:54
 12/17 anonim ***** válasza:
26%
Allah vigyáz rá.
2013. nov. 23. 11:55
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem fél. És vannak még néhányan, akik nem félnek. Mert bár elég cudar a helyzet nálunk, ott azért még nem tartunk, hogy félni kelljen.
2013. nov. 23. 18:48
 14/17 anonim ***** válasza:
90%
Miatta még nem lett öngyilkos senki sem. Bajnai miatt igen.
2013. nov. 23. 22:40
 15/17 anonim ***** válasza:
9%
Majd akarnak.
2013. nov. 24. 00:00
 16/17 anonim ***** válasza:
69%
A primitív, agresszív elemek pont NEM az Ő táborában vannak, mert ezek az elemek javarészt a cigánybűnözők! Úgy "imádom" az ilyen minden józanságot és realitást mellőző kommenteket, amiket ez a 9-es ír! Persze a Jobbik szimpatizánsai között is vannak nem normálisak, de ők vannak jóval kevesebben, és közülük 100uk primítívsége együttvéve nem teszi ki egy átlag cigánybűnöző primitívségének a töredékét sem. Amúgy a Jobbik a pozitív és a negatív diszkriminációt egyaránt elutasítja. Nagyon helyes is! Nekem egyébként szimpatikus Vona Gábor.
2013. nov. 24. 12:05
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem úgy tűnt,mint aki fél,mikor felszolgálta az ebédet a helyi étteremben úgy két hete.Testőrsége egész biztosan nincs,vagy ha van akkor nagyon távolról figyelhetik,mert a vendégek mindegyikét ismertem aki ott volt ,de egyik se testőr.
2013. nov. 30. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!