Vona Gábor nem fél az utcán?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy kufárkodik, az egyik városban.
Nem fél?
Mindenféle biztonsági őrök, meg egyéb hasonló biztonsági emberek nélkül árul a piacon.
Nem fél, hogy megtámadják?
Például cigányok, anarchisták,DK szimpatizánsok, vagy hasonlók.
Biztos vannak ellenségei, mégiscsak egy politikus és sokan nem szeretik amit képvisel.
2013. nov. 23. 10:38
11/17 anonim válasza:
Még Gyurcsány se fél, pedig 2006-ban még mindenki meg akarta lincselni. Akkor Vona miért félne?
Magyarországon a politikusoknak a haja szála se görbül.
Még azon is megsértődnek, ha nyilatkozniuk kell.
13/17 anonim válasza:
Nem fél. És vannak még néhányan, akik nem félnek. Mert bár elég cudar a helyzet nálunk, ott azért még nem tartunk, hogy félni kelljen.
14/17 anonim válasza:
Miatta még nem lett öngyilkos senki sem. Bajnai miatt igen.
16/17 anonim válasza:
A primitív, agresszív elemek pont NEM az Ő táborában vannak, mert ezek az elemek javarészt a cigánybűnözők! Úgy "imádom" az ilyen minden józanságot és realitást mellőző kommenteket, amiket ez a 9-es ír! Persze a Jobbik szimpatizánsai között is vannak nem normálisak, de ők vannak jóval kevesebben, és közülük 100uk primítívsége együttvéve nem teszi ki egy átlag cigánybűnöző primitívségének a töredékét sem. Amúgy a Jobbik a pozitív és a negatív diszkriminációt egyaránt elutasítja. Nagyon helyes is! Nekem egyébként szimpatikus Vona Gábor.
17/17 anonim válasza:
Nekem nem úgy tűnt,mint aki fél,mikor felszolgálta az ebédet a helyi étteremben úgy két hete.Testőrsége egész biztosan nincs,vagy ha van akkor nagyon távolról figyelhetik,mert a vendégek mindegyikét ismertem aki ott volt ,de egyik se testőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!