A legutóbbi tájfun által elpusztított országról tudósítottak elég részletesen,több csatornán is. Mutatták hogy a sok hajléktalanná vált ember egymást segíti,a megmaradt házakba a tulaj vad idegen embereket is befogad.
Szóval ha a mi országunkat érné ilyen csapás, a magyarok szerintetek hogyan viselkednének? Befogadnának-e mondjuk 1-2 cigány családot mert elmosta a víz a házukat?
Mennyire lennének toppon a most szájukat véresre tépő faj és jogvédőink? Keblükre ölelnék-e a védenceiket ebben a helyzetben?
2013. nov. 21. 17:48
1/10 anonim válasza:
A megélhetési jogvédőink és cigány politikusaink hamar eltűnnének, ha komoly katasztrófa történne. Azt viszont állítom, hogy a "mezei" magyar lakosság bizony összefogna, volt erre már példa. Épp az a jellemző a magyarokra, hogy nagyon széthúzó, de ha nagy baj van összefog, szerintem még a cigányt is befogadnák, ha ilyen méretű katasztrófa jönne. A magyar toleráns, befogadó fajta, egész történelme a bizonyíték erre.
2013. nov. 21. 17:57
2/10 A kérdező kommentje:
Részleteznéd T.első válaszadó? Mielőtt még rám húznád az antiszemita jelzőt jelezném neked(persze ha nem sérti a dávid csillagod)minkét szomszédom cigány(nem roma, ők igazítottak ki) és elég jó a viszony köztünk. Ha kell segítünk egymáson.
2013. nov. 21. 18:05
3/10 anonim válasza:
Nézd, amikor beüt a szar, akkor a legtöbb ember minden f**zságától mentesen segít itt is a másiknak. Jó, akkora szar még nem ütött be, mint a tájfun, de az árvizek akár a Dunán, akár a Tiszán, mindig mennek az emberek segíteni a másiknak. Persze azt a barmot amelyik ellopja az ő védelmét szolgáló zsilipet, azt ott hagynám megdögleni a vízben. Vagy tavasszal a hirtelen hóesésben is mentek az emberek segíteni a beragadt embereknek, vitték a teát, befogadták az embereket. Ilyenkor jó látni Magyarországot. De most kampányidőszak jön, előjön az állat.
2013. nov. 21. 18:18
4/10 anonim válasza:
Így van, teljesen jó példa ide az árvízi védekezés, a téli nagy havazás vagy a vörösiszapos dolog. Mindig mentek segíteni az emberek önként.
2013. nov. 21. 18:21
5/10 anonim válasza:
és vajon a cigányok befogadnának e 1-2 magyar családot mert elmosta a víz a házukat?
2013. nov. 21. 19:55
6/10 anonim válasza:
Nem lehetséges, hanem biztos.
2013. nov. 21. 21:05
7/10 anonim válasza:
"Befogadnának-e mondjuk 1-2 cigány családot mert elmosta a víz a házukat? "
Cigányt az nem, viszont amikor azt írtad nálunk, én nem Cigányiára gondoltam, hanem Magyarországra.
2013. nov. 21. 21:06
8/10 anonim válasza:
"Így van, teljesen jó példa ide az árvízi védekezés, a téli nagy havazás vagy a vörösiszapos dolog. Mindig mentek segíteni az emberek önként."
Mentek is szét a térdek sorra. Csak a mi helyi árvízi egyenlegünket írom:
8 térd
3 boka
1 agyrázkódás
1 haláleset
1 mélyvénás trombózis
1 depressziós összeomlás
Mindez kb 30 emberből. Meg is jegyeztem a végén, hogy a szövetségesek ekkora arányú veszteséggel már bevették Normandiát.
2013. nov. 21. 21:11
9/10 anonim válasza:
Egy ilyen esetén a magyarok meghúznák magukat, a cigányok meg elkezdenének fosztogatni, mert úgy érzik, hogy szabad a pálya. A rendőrség természetesen nem jönne ki a fosztogatókhoz, azokat zaklatná a katasztrófa sújtotta területen, akik védekezni próbálnak a fosztogatások ellen.
2013. nov. 22. 06:22
10/10 anonim válasza:
az árvízhez nagyon sok rendőrt küldtek most legutóbb is, hogy segítsenek gátat építeni és nem azért, hogy az embereket zaklassák
egyébként a cigányok közben el is loptak pár üveg ásványvizet tőlük, amit magukkal vittek
ha most lenne erőm, bemásolnám a cikket, amit az egyik rendőr mesélt erről, de szerintem mindenki olvasta
meg ilyeneket mondtak a cigányok (miközben semmit sem segítettek), hogy hagyják csak, hogy elmossa a víz a putrijukat, megkapják érte azt a pármilliót aztán mennek máshova
na innen kéne kezdeni a problémamegoldást én úgy gondolom...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!