Hogyan lehetne Magyarország bevételeit növelni?
Már többször feltettem egy ehhez hasonló kérdést, de mindig megálltunk a 4-5 válasznál, pedig szerintem jobb lenne alaposabban kibeszélni a témát.
Lényegében az ország legfontosabb bevételi forrásai az adók, de be kell látni, hogy tarthatatlan állapot, hogy minden egyes új kormány, vagy újabb 4 éves kormányciklus kezdésekor a rendszerváltás óta újabb és újabb terheket rónak ki az emberekre. Nem volt még olyan kormányzás, mely ne vezetett volna be megszorító intézkedéseket és újabb adóterheket.
Hát nem úgy, ahogy a Jobbik tervezi :D:D
MUHAHAHAH
jó ötlet, hogy az adókhoz nyúlnak bevételszerzési célból, csak éppen CSÖKKENTENI kéne az adókat és NEM emelni.
De a sok buta "szakember" nem hiszi el, hogy az adók csökkentésekor nőne a fogyasztás és ezáltal az állam bevétele is.
- Mariska és hasis legalizálása
- BKV MÁV eladása
így első körben ez jut eszembe
Kiadásokat kellene csökkenteni.
Kezdhetjük mindjárt a nyugdíjakkal, MÁV, köztévé stb...
Előzőhöz: tudom, hogy ez nem rántana ki a $zarból varázsütésre, de mindenképpen egy, a köz számára hasznos dolog volna, és szerintem egész jó kezdet más gazdaságélénkítő programpontok felvezetéséhez.
A realitás pedig: sajnos nem lesz ebből semmi.
"Hogyan lehetne Magyarország bevételeit növelni?"
nem feltétlenül kell növelni
a kiadásokat kellene inkább csökkenteni, mert pazarlás, ami itt megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!