Ebbol a keszulodo NAV botranybol lesz valami?
Mi lenne? Szerinted, ha a Fidesz is benne van a dologban akkor lesz valami? Főleg így, hogy semmilyen nyomás nem éri őket semerről. Magyarországon nyílt titok, hogy kb. amit lehetett lehúztak a népről, tettünk valamit?
Hiába lesz kivizsgálás, ha igaz, ha nem igaz a hír úgy is azt fogják mondani minden rendben van.
ok, ok, bocsanat
naiv fejjel azt hittem hogy 6 honappal a valasztasok elott egy ilyen NAV dolog komoly port ver fel.
Nem gondoltam hogy es is a " business as usual " categoriaba tartozik.
A Solyom Airlines is gondolom egy mara mar targytalan tema lett.
Otthoniak, jol birjatok a gyurodest, le a kalappal !
Hidd el, hogy nekünk is tele van a hócipőnk azzal, ami itt folyik. De az az igazság, hogy túl sok kiutat nem látunk ebből a helyzetből.
Ha mindenki elmenne innen akivel kicsesztek, kisebb lenne Magyarország népsűrűsége, mint Ausztráliáé.
Innen ugy latszik hogy aranytalanul nagy a nyomas az otthon elokon.
Azert irtam a " le a kalappal" kommentart.
Valamilyen szinten elismerest erdemel az a lakossag aki kibirja ezt mind.
Nyilván te se véletlenül hagytad itt ezt az "országnak" csúfolt kuplerájt. Láttad, hogy a puliszka nem robban.
(Én azért reménykedem, hátha egyszer mégis. Még nem ült azért le a dolog teljesen, úgyhogy még történhet egy és más.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!