Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem lázadunk fel és...

Miért nem lázadunk fel és zavarjuk el, vagy zárjuk börtönbe a politikusokat, akik tönkretették az országot?

Figyelt kérdés

Miért ilyen birka nép a magyar? Ha fellázadnánk, szerintem a rendőrség és a katonaság is a nép mellé állna, hisz nekik is elegük van az egészből.

Miért tűrünk, amíg Mo.-on 2 millió ember mély szegénységben él addig nem is tudjuk elképzelni, hány ezer milliárd van svájci bankokban, magyar politikusok nevén, amit tőlünk loptak.

2013. nov. 21. 11:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
32%

"Miért ilyen birka nép a magyar? Ha fellázadnánk, szerintem a rendőrség és a katonaság is a nép mellé állna, hisz nekik is elegük van az egészből. "

Bárkit is raksz a helyére, idő kérdése, és legalább ugyanolyan lesz, vagy rosszabb.

2013. nov. 21. 12:46
 12/25 Shai-Hulud ***** válasza:
40%

"Főleg ha a rendvédelmi szerek is mellénk állnak."

De nem állnak mellétek. Sem a rendőrség, sem a katonaság.

Ők esküt tettek, és szigorú parancsuralmi rendszerben működnek:

„Én ...... esküszöm, hogy a Magyar Köztársaság hűséges honvédje (honvéd tisztje, tiszthelyettese, tisztese) leszek.

A Magyar Köztársaság függetlenségét, az állampolgárok jogait bátran, az Alkotmány és más törvények betartásával és betartatásával, a rám bízott katonák és fegyverek erejével, életem árán is megvédem. A katonai ismereteket elsajátítom, alárendeltjeimet a honvédelem feladatainak ellátására felkészítem.

Elöljáróim parancsainak engedelmeskedem, alárendeltjeimet jogaik tiszteletben tartásával vezetem, róluk emberséggel és felelősséggel gondoskodom.”

[link]

Külön felhívom a figyelmet az "a rám bízott katonák és fegyverek erejével, életem árán is megvédem" és az "Elöljáróim parancsainak engedelmeskedem" szavakra.

Ez azt jelenti, hogy a hadsereg akár fegyverrel is védeni fogja a Magyar Köztársaság alkotmányos rendjét, az alkotmányosan megválasztott mindenkori kormányt, akármilyen oldali is az.

ÉS EZ ÍGY HELYES.

Magyarországon pedig messze nincs forradalmi helyzet, az emberek nem élnek olyan rosszul, hogy erőszakos lázadáson törjék a fejüket. Ez csak néhány forrófejű anarchistának a vágyálma.

2013. nov. 21. 12:50
 13/25 A kérdező kommentje:

Még 4 évet adtam az országnak hogy valami pozitívan változzon, ennyi idő múlva fejezem be az egyetemet. Ha nem változik semmi, irány Norvégia, ott legalább megfizetik és megbecsülik a szakmám (mérnök-informatikus). Norvégul 4 év múlva már kiválóan fogok tudni és ha megkapom az állampolgárságot, a magyarról nyugodt szívvel lemondok. Tanácsolom ezt mindenkinek, aki szeretne magának és a családjának egy nyugodt életet.

Magyarországnak 10-15 éven belül amúgy is vége!

És mielőtt elkezditek, hogy miért? Azért mert a legtöbb fiatal elmenekül is nem lesz itt semmi más, csak nyugdíjas, cigány és Orbán diktatúra.

2013. nov. 21. 14:01
 14/25 Vadkan01 ***** válasza:
78%
Megadtad magadnak a választ, amint nehézségek jöttek, egyből rohansz egy másik országba és sokan így vannak ezzel, vagyis akinek lenne ereje lázadni, az inkább az erejét arra fordítja, hogy menekül.
2013. nov. 21. 14:31
 15/25 anonim ***** válasza:
36%
Ez az ország több mint 1000 éve itt van nem hiszen hogy pont 15 év múlva lenne vége. És értek mar minket nagyobb megpróbáltatások, többször porig lett rombolva, jöttek tatárok, törökök, ruszkik és megis túléltük.
2013. nov. 21. 14:43
 16/25 sni ***** válasza:
55%
Kérdező! Senki nem tart vissza, de akkor ne sírj, és ne a mi pénzünkön élősködj a tanulmányid befejezéséért! Menj ki most, és tedd le ott ezt a szép szakmát!Addig jó itt lenni, amíg tanulhatsz?
2013. nov. 21. 14:46
 17/25 anonim ***** válasza:
53%
8-as. Most kezdték el csinálni ami a dolguk? Na ne! Szegény Magyarország.
2013. nov. 22. 06:34
 18/25 anonim ***** válasza:
77%

Egyetemen tanulsz az én adómból és háborogsz hogy milyen rossz neked??

Fizeti az állam a tanulmányaid, aztán elmész külföldre, úgy hogy semmi haszna nincs belőled az országnak?

Tényleg, de szemetek a politikusok :)

Remélem nem minden egyetemista ilyen korlátolt, mert ha igen, akkor tényleg baj van...

2013. nov. 22. 08:41
 19/25 anonim ***** válasza:
39%
Az a korlátolt aki szerint baj,ha valaki menekül ebből az országból. Az orbán két "szép" szeméért miért meressze valaki itthon a seggét,ha megteheti hogy kimenjen? Puszta hazafiságból? Ha valaki itthon nem boldogul,akkor nem egy isten ellen való vétek ha kimegy.
2013. nov. 22. 14:59
 20/25 sni ***** válasza:
76%
Félreértetted! Nem baj, ha kimegy, sok sikert hozzá, de akkor induljon most! Ott is vannak nagyon jó iskolák....
2013. nov. 22. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!