Jól érzem, hogy csak a nagyon jól kereső emberek előtt népszerű még a kormány? Emellett még az is lehetséges, hogy a társadalmi széthúzás jóval nagyobb mint az elmúlt kormány idején?
Egy dolog biztos bármelyik országba, ahol a minimálbért adómentessé tették, ott jelentősen nőt a szürke gazdaság és feltűnően sokan lettek minimálbéres munkavállalók ...
Akinek a bruttó fizetése 68 és 78 között van, az adómentes minimálbérnél biztos, hogy vissza fog menni 68-ra és majd kéz alatt fű alatt egyéb juttatásokban megkapja azt a 10-t ...
Ennek semmi értelme nincs, igenis legyen a minimálbér is adóköteles!
Nemtudom és a Fideszre szavaztam, de nem gondoltam, hogy kolbászból lesz a kerítés aki azt gondolta az buta...
Az országot a csődtől az IMF hitelével húzták ki egy gazdasági válság, plusz euró válság amit még mindig nem tudnak kezelni, plusz az EU is ránk szált már a Fidesz kormányzás elején, leminősítettek az amcsik, túlzott deficiteljárást rögtön elindították bár 8 évig nem volt gond a hiányunk.. Az IMF hitel első törlesztőrészletét a Fidesz kormányzásának első évétől időzítették, forintot folyamatosan támadták. Ráadásul a saját baloldalunk futott Brüsszelbe alátenni a kormánynak folyamatosan..
Ilyen körülményeket az ember még el sem tudott képzelni elég volt az is ami addig volt.. Szerintem igen is nagy teljesítmény az is, hogy a hiányt tartják az IMF visszafizetve, az államadósság csökkent 3 év után némi növekedés is van plusz az adórendszer szerintem egész jó, még akkor is ha a minimálbéresek kevesebbet kapnak meg a éjszakai pótlékot se feledjük, mert általában a minimálbéren bejelentettek tényleg nem annyit keresnek a többi borítékba megy, illetve a legtöbb munkahely kompenzált is nálam és a páromnál is kompenzáltak..
A lényeg, hogy én a családi adókedvezményt mégis megérzem, és hogy nem dohányzom azt meg pláne megérezzük és mivel a gyerkőc mellé akarunk másikat a GYED extra is pont jól jön nekünk.. De ezt álmomban sem képzeltem volna, hogy ennyit el tudnak érni..
Szóval lehet kritizálni meg nézni, hogy miért nem vagyunk már a németek színvonalán, de reálisan most komolyan ki mit gondolt 4 év alatt mi lesz itt ilyen körülmények között??!
Még négy év és utána már lehet pampogni.. Az már elég idő hogy kiderűljön mi a helyzet, én még a kérharmadot is megadnám nekik, hogy arra se tudjanak hivatkozni... Egyébként nem gondolom, hogy kánaán lesz, de akkor már lehet látni, hogy stabil a növekedés, még ha egy százalékkal is évente, meg a bevezetett dolgokat nem vonják vissza az adórendszert nem piszkálgatják a hiány nem szál el, a beruházások beindulnak még ha állami beruházások is vannak köztük mint a híres stadion dolog ami azért jól jön az építőiparban dolgozó sóderlapátolónak..
Én Fidesz a jobbik nekem radikális szerintem ahogy nyernének egy amerikai-izraeli kettős állampolgár mesterlövész kilőné Vonát a következő napon, tehát nem sokra mennénk vele..
LMP szimpi úgy tűnik van némi gerincük, de aztán az összes többi egy idióta, koncon marakodó, rablóbanda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!