Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kik a legtehetségtelenebb...

Kik a legtehetségtelenebb magyar politikusok?

Figyelt kérdés
Ez nem szubjektív dolog. Én eddig így vettem észre: Deutsch Tamás, Mesterházy Attila, Bajnai Gordon.

2013. nov. 19. 14:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

16-os. Sajnos nem értetted meg amit írtam: "Ilyet nem lehet mondani....../tenni azt lehet/".Pont, mondat vége.

Ezért a legrosszabb mert kimondta,amit nem lehet.Orbántól ilyet ne félj,soha nem fogsz hallani.

2013. nov. 20. 14:47
 22/23 anonim ***** válasza:

"Gyurcsány vezeti a rangsort.

Ilyet nem lehet mondani:" hazudtunk reggel,délben,meg este".

Ez nonszensz egy felelős politikustól."

Gyurcsány legalább olyan tehetséges őrült, mint Hitler is volt! Nem azon múlik a tehetség, hogy valaki mire használja! Rombolásban, gyilkolásban érvényesülésben és az emberek megalázásában megkínzásában tehetségesek voltak ők is. Csak ők nem a tömegeknek akarnak jót, csak egy szűk körnek, a milliárdos haveroknak akiktől kaphatnak támogatást és főleg csak a saját pecsenyéjüket sütögetik mint Bajnaiék is.

2013. nov. 21. 05:51
 23/23 anonim ***** válasza:
21-es. Sajnos te sem értettél engem vagy nagyon másként látjuk.Ha én elismerem hogy hazudtam akkor egy politikusnak miért van ez tiltva? Továbbra is azt mondom,hogy nagyobb gáz ha "valaki" azt mondja hogy soha nem hazudott,de ha bekapcsolom a tv-t máris hallom hogy hazugságot beszél. Üdv
2013. nov. 21. 06:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!