tehetségtelen? oszt mégis többet keres, mint te a fene nagy tehetségeddel!
akkor ki a tehetségtelen?
2013. nov. 19. 14:34
12/23 anonim válasza:
Gyurcsány vezeti a rangsort.
Ilyet nem lehet mondani:" hazudtunk reggel,délben,meg este".
Ez nonszensz egy felelős politikustól.
Kérdem én, mi lenne ebből,ha A. Merkel ilyet mondana.
Van, amit nem lehet mondani soha. Ez az volt.
2013. nov. 19. 14:56
13/23 anonim válasza:
Most néztem a Vadai adatlapját -borzasztóan unszimpatikus, fröcsög a nyála a felszólalásain, idióta trampli nő- de le a kalappal, hogy állítólag hat nyelven beszél...
Tanulmányutakat tett Spanyolországban és az Amerikai Egyesült Államokban. 1999-től az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán tanult, 2003-ban doktorált. 1997-ben lett tanársegéd a BKE-n, 2000-től a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem oktatója, 2007-ben címzetes egyetemi tanári címet kapott. A magyaron kívül hat - angol, francia, orosz, spanyol és norvég, német - nyelven beszél.
2013. nov. 19. 15:32
14/23 Dick Esmen válasza:
Az összes.
2013. nov. 19. 16:32
15/23 anonim válasza:
" oszt mégis többet keres, mint te a fene nagy tehetségeddel! "
Ne hazudj, kedves gyermekem! :)
2013. nov. 19. 17:24
16/23 anonim válasza:
12-es. Szerintem tévedsz. Jobb dolog elismerni,mint ha nem ismeri el valaki és folyton szembesítik vele.Manapság nem igazán lennék kormánypárti képviselő.Ennyi átverést és hazugságot még nem hallottam, mint 2010 óta folyamatosan.Rémisztő!
2013. nov. 20. 06:18
17/23 anonim válasza:
Akikben van egy kis jóérzés,kiléptek a fideszből.Nem mindenki viseli el ha egy ember dönt mindenről a pártban. Szerencsére nem mindenkinél a pénz az első. Vasárnap is megmondta egy nem rég kilépett szekszárdi képviselő,hogy a fidesz egy diktatórikus párt. Mindenkinek a saját lelkiismeretével kell elszámolnia.Márpedig aki csak az egzisztenciája miatt marad a pártban,az ugyanúgy hazudik és nem csak magának hanem a választóinak is!
2013. nov. 20. 13:18
18/23 anonim válasza:
11:Sok cigány is többet """""""""keres""""""""", pedig a nevét se tudja leírni.
2013. nov. 20. 13:26
19/23 anonim válasza:
Libajnai? Ne felejtsd ki az orbányait se! Egyébként Bajnaira azt mondani hogy tehetségtelen politikus,elég nagy baromság.Lehet szeretni vagy utálni,de nem tehetségtelen. Ha tehetségtelent keresel,nézd meg kik ülnek orbán közelében a parlamentben!Ott találsz jó néhányat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!