Mi az oka annak, hogy Magyarországon a jobboldal sokkal népszerűbb a fiatalok körében, mint a baloldal?
Figyelt kérdés
Európában általában a baloldali pártok a népszerűbbek a fiatalok körében, míg a jobboldalra inkább az idősebb korosztály szavaz.
Például Németországban a fiatalok körében a szociáldemokrata SPD és a Grüne a legnépszerűbb, míg itthon a legtöbb fiatal jobboldaliként definiálja magát. Mi ennek az oka?
2013. nov. 18. 18:17
12/16 anonim válasza:
No.-ban nem nagyon foglalkoznak politikával, jól élnek és (szinte) bármit bevesznek. Mo.-n is ugyanezt csinálták, de látják a Baloldal pusztítását és van aki Fideszes és valaki pedig a Jobbikban bízik.
13/16 anonim válasza:
nem is tudom. hogy egy fiatal miert szeretne gyurcsanyit, vagya libast ?
14/16 anonim válasza:
a fiatalok gondolkozasa fekete-feher, egyszerubb es meg nincsen elfertozve.
libast kinevetik a hazugsagaival
15/16 anonim válasza:
az en problemam az, hogy nem tudom eldonteni, hogy gyurcsanyi vagy a libas a nagyobb gazember
16/16 anonim válasza:
haaaat HA ferko tobbet tancolna es kevesebbet nyilatkozna, nem ertem miert nepszerusiti a Jobbikot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!