Kedves LMP/DK/MOMA/Liberálisok/EGYÜTT2014/MSZP-sek? Mi a véleményetek a cigánybűnözésről?
Maximálisan egyetértek azokkal a válaszadókkal, akik a bűnt ítélik el, nem a bőrszint, nem ismétlem meg az érveiket.
Ami a kérdésed másik felét illeti, meg kell cáfolnom. Történetesen és is ott voltam Gyöngyöspatán tüntetőként (részben azért, mert a Föld napja volt, és szemétgyűjtésben akartunk jeleskedni előtte én a Petőfi híd budai hídfőjénél dolgoztam; a tüntetésen is szemetet gyűjtöttünk a romákkal együtt, és a romák vendégeltek meg minket, náluk aludtunk, ők adtak enni, de ez mellékes) szóval tudom, hogy nem adtunk útonállóknak "útonállásért" jutalomcsokit (sem LMP-s,sem TASZ-os).
Egy hibát látok a munkánkban: hogy a Föld napjához kapcsoltuk, és így a valós ill. felfújt ügy nem kapott elég figyelmet a részünkről.
Pár dolgot meg kell jegyeznem:
- bár a tüntetést egy LMP-s tag és pár TASZ-os szervezte, nem volt csak 4-5 LMP-s volt (köztük én is), és egy tisztségviselő sem, nem mondhatni tehát LMP-s tüntetésnek (a többiek TASZ-osok és független szociális munkások).
- ha LMP-s lett volna jobban meg lett volna szervezve, és nem csupán a szemétszedéssel foglalkozunk, hanem szerveztünk volna egy "fehér magyar"-"roma" fórumot facilitátorral, stb.
Mielőtt a TASZ-t lehúznád a vécén, hogy balliberális, ill. romavédő, magyarellenes, bűnözővédő, hazaáruló, stb., megjegyezném, hogy 2006-ban a rendőri túlkapásokkal szemben keményen védte a jobboldali áldozatok s€ggét, csak erre már nem emlékeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!