Támogatnátok ilyen intézkedéseket?
-Még két, de legalább még egy magyar atomerőmű építése
-Nem profitáló vasútvonalak bezárása, járatok ritkítása
-Menetrend szerinti, belföldi magán buszos társaságok legalizálása
-Annak a beterjesztése az EU-parlamentbe, hogy Ukrajnából, Oroszországból, Kazahsztánból és Fehéroroszországból ne kelljen vízum az EU-ba
-Annak a beterjesztése az EU-parlamentbe, hogy a kelet-európai mentalitás lényegében csak egy másik módja annak, hogy európainak legyünk, és egy páneurópai unióban, ami a kelet-európai országokat is magába foglalja, éppolyan létjogosultsága van, mint a nyugat-európai gondolkodásmódnak
-Magyar Forint reform, 1 új Magyar Forint = 300 régi Magyar Forint, fillér visszahozása
-Budapest tömegközeledésének tarifazónákra osztása, hasonlóan, mint Berlinben
1:igen
2:nem
3:igen
4:nem
5:igen, de ehhez egy "Kelet-Európai Unió" kéne (sztem)
6:igen
7:nem tudom
1 nem, én inkább a zöldenergiát preferálnám
2 igen
3 igen, de úgy tudom, hogy már van ilyen
4 erről nincs véleményem
5 syntax error
6 nem, semmi értelme nincs, a valuta erősségén ez semmit nem változtat
7 totál nem érdekel, nem vagyok tarlósgrádi
1 Igen, ezt már nagyon régen el kellett volna kezdeni
2 NEM!! Így is elég ritkán járnak. Néhány helyen pedig nagyon nehéz a vonaton kívül normális lehetőséget találni.
3 Igen. Felőlem legyen legális, de nem hiszem, hogy lenne gyakorlati eredménye
4 Nem
5 "kelet-európai mentalitás"... A korrupcióra, a feljelentgetésekre, az örökös irigységre, a munkakerülésre, a fekete munkára, az adócsalásra, az alkoholizmusra, vagy pontosan mire gondolsz?
6 Nem, mert semmi értelme és rengeteg problémával járna
7 Ez nem tudom, pontosan hogy működik, úgyhogy nem alkotnék véleményt. De egy tömegközlekedési reform mindenképpen ráférne BPre.
- A meglévőt kéne bővíteni.
- Kéne egy átmeneti menetrend, amit folyton módosítani kéne, hisz nem párhuzamosan lennének a leépítések, plusz a pótlóbuszok plusz költséget jelentenének. Gondolj bele, most is milyen hektikus a Máv, mi lenne, akkor....
- Ezt te se gondolhatod komolyan.
- Akkor a törököknek is engedni kéne, de egy hatalmas, olcsó munkaerő hullám betenne Európának, pláne nekünk, akik relatíve közel vagyunk hozzájuk.
- Ehhez nem tudok hozzászólni.
- Nem, ez baromság, akkor már inkább euró. Ismerve a jó magyar munkamorált ezt is bevezetnék januárt elsején, az jövőév májusban lenne valami, addig meg káosz lenne, plusz az értéktőzsde sem lenne boldog, hogy belerondítunk csak így egy valutába.
- Jó, ahogy most van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!