Mi volt értelme a TEK-akciójának? Hogyan védhetjük meg a saját tulajdonunkat a tolvajoktól?
"Örülnél is neki ugye?"
NEm! csak gondolkozz! Ha az öregnek lehet tiltott fegyvert tartani, amit engedélyeznének, akkor nekik is lehetne, ami nem szerencsés.
" Igen, mert lelövi a tolvajt.
Ez nincs arányban, mert nem megölni tört be
hozzá. A legtöbb tolvaj ha meglátja a tulajt
elrohan. "
Én egy szóval sem említettem, hogy lője le!
Speciel arra gondoltam, hogy belelép egy rozsdás szögbe, vagy megvágja valami......
Egyébként egy ilyennél kiszámíthatatlan, hogy elmenekülne-e, nincs a homlokára írva, főleg a pofátlanabbaknál nem.
Akik többen vernek félholtra valakit, "tartva" attól mintha egy öreg könnyedén elbírna bánni velük.
ne a TEKet hibáztassuk már könyörgöm
komolyan mondom olyan hülye ez a magyar nép, hogy az nem igaz...
illegálisan tartott magánál fegyvert, szinte az összes ilyen esethez kommandósok mennek (egyébként a kommandósok még akkor is úgy kell eljárjanak vele szemben, ha nincs info arra, hogy van fegyvere)
meg kitudja, hogy a rosszakaró miket mondott a telefonba az öregről a rendőröknek
a kaput is jogosan törték rá
ugyan mondta az öreg, hogy elmegy a kulcsért és beengedi őket, de arra senki sem gondol, hogy a fegyverért is elmehetett volna?
az hogy pizsamában van és sár van az senkit sem érdekel, ugyanúgy le kell teperni a földre, mint nyáron a puha pázsitra
egyébként az öreg volt a hülye, mert annyi esze lehetett volna, hogy egy légpuskát vesz, ahhoz nem kell engedély, de valószínüleg egyáltalán nincs tisztában ezekkel a dolgokkal
a TEK (és az összes bevetési egység a világon) egyik legfőbb feladata a félelemkeltés, jól írod
azért vannak pl. feketében, mert pszichiáterek bebizonyították, hogy az emberekben a feket ruhás emberek nagyobb félelmet keltenek adott körülények között, mintha más színe lenne
az üvöltözés is ezt a célt szolgálja
feltételezem gúnyolódásból írtad ezt a szót, de nagy igazságot írtál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!