A nép problémáinak és nyomorának 99%-áért a kapitalista kizsákmányolás a felelős. Miért nem őket szídják a cigányság helyett?
"A nép problémáinak és nyomorának 99%-áért a kapitalista kizsákmányolás a felelős."
Szerintem meg inkább az, hogy a magyarok képtelenek normális szakszervezeteket felépíteni és működtetni, amik megráncigálnák a töküket azoknak a munkaadóknak, akik nem fizetnek rendesen. Ez kapitalizmusban így megy, civil szakszervezetekkel. Ehelyett az egymás csesztetése megy...
Nem értem mi a párhuzam a kettő között!
Akiket említesz nem ok nélkül szidják, nem csak nálunk.
Én azt nem értem, miért kell bárkit szidni, miért nem lehet néha azt mondani valamire, hogy "igen, én rontottam el..".
Bűnbakot keresni tényleg ennyivel könnyebb?
"Mindenkiből az lesz amit magából csinál. Ha nem tanultál mert hülye voltál, ebből következően csóró vagy akkor nézz magadba és ne várd el az államtól hogy vegye el annak a vagyonát aki tanult és megdolgozott érte és abból tegyen a te segged alá lakást."...
Csak tudod van rengeteg átlagos ember. Átlagos képességű, átlagos intelligenciájú, akik nem biztos, h kitűnnek vmivel. Viszont jó szakmunkás, szeretne is dolgozni, de a havi fizetése nettó 70000 Ft. Ők egyáltalán nem vmi alsóbbrendű faj, mint a te válaszod érzékelteti, hanem ugyanolyan emberek mint te, csak az ő munkájuk semmibe van véve a bérükkel együtt. Vagy szerinted aki nem tud kitűnni dögöljön éhen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!