Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A nép problémáinak és nyomorán...

A nép problémáinak és nyomorának 99%-áért a kapitalista kizsákmányolás a felelős. Miért nem őket szídják a cigányság helyett?

Figyelt kérdés
2013. nov. 17. 00:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"A nép problémáinak és nyomorának 99%-áért a kapitalista kizsákmányolás a felelős."

Szerintem meg inkább az, hogy a magyarok képtelenek normális szakszervezeteket felépíteni és működtetni, amik megráncigálnák a töküket azoknak a munkaadóknak, akik nem fizetnek rendesen. Ez kapitalizmusban így megy, civil szakszervezetekkel. Ehelyett az egymás csesztetése megy...

2013. nov. 17. 10:59
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem értem mi a párhuzam a kettő között!

Akiket említesz nem ok nélkül szidják, nem csak nálunk.

2013. nov. 17. 11:47
 13/15 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, miért kell bárkit szidni, miért nem lehet néha azt mondani valamire, hogy "igen, én rontottam el..".

Bűnbakot keresni tényleg ennyivel könnyebb?

2013. nov. 18. 09:06
 14/15 anonim ***** válasza:
A kérdező biztosan nagyon okosnak hiszi magát de a kérdéséből kitűnik, hogy egy értelmes magyar mondatot nem bír megfogalmazni. Kiket is kéne szidni a kapitalista kizsákmányolás címszó alatt? Egy népcsoportot hogyan lehet egy rendszerrel összehasonlítani?
2013. nov. 18. 14:17
 15/15 anonim válasza:

"Mindenkiből az lesz amit magából csinál. Ha nem tanultál mert hülye voltál, ebből következően csóró vagy akkor nézz magadba és ne várd el az államtól hogy vegye el annak a vagyonát aki tanult és megdolgozott érte és abból tegyen a te segged alá lakást."...

Csak tudod van rengeteg átlagos ember. Átlagos képességű, átlagos intelligenciájú, akik nem biztos, h kitűnnek vmivel. Viszont jó szakmunkás, szeretne is dolgozni, de a havi fizetése nettó 70000 Ft. Ők egyáltalán nem vmi alsóbbrendű faj, mint a te válaszod érzékelteti, hanem ugyanolyan emberek mint te, csak az ő munkájuk semmibe van véve a bérükkel együtt. Vagy szerinted aki nem tud kitűnni dögöljön éhen?

2014. máj. 4. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!