A 4K! Nevű párt csak a drogozással tud kampányolni?
ezzel akarja megmenteni az országot ez a törpepárt?:
2013-11-15 A 4K! legalizálná a marihuanát
ha csak ennyi mondanivalójuk van miért nem tűnnek el? ki vevő erre?
Első válaszolónak.
Felőlem benne lehet ez is a programjukban, mert igazából engem hidegen hagy, ki füvezik, és ki nem. (aki akar, az most is ugyanúgy füvezik). Csak az, hogy ma, mikor Magyarországon annyi probléma van, ők ezzel kampányolnak, és erről beszélnek már napok óta, ahelyett hogy lényegi kérdéseket fejtenének ki ennyire részletesen... Beszéljenek erről, amikor már minden fontosabb dologról beszéltek. Azt hiszem az hogy legális-e a marihuána, ma Magyarországon huszadrangú kérdés.
Ja, ezek szerint! Boldogan bevállalom a 0-zást! :D
De én nem engedném, egyszerűen nem elég érett felfogásúak hozzá a füvesek, hogy szabadon lehessen.
Miért nem foglaljátok össze röviden a pártotok programját, terveit? De ne a fűtémával jöjjetek, az 0! :)
Szia!
Sajnos a média rosszul súlyozza a párt progjamjában elhangó üzeneteket.
A 4K! programjának vannak sokkal fontosabb elemei is: leszámolás a korrupcióval/oligarchákkal, a javak szoc.demes elosztása, hogy csak a fontosabbakat említsem.
A fűvel pedig nem a 4K! akarja etetni az országot, mert eszi az magától :) Ez az egyik ok, hogy meg akarja lépni a legalizációt. Az én korosztályom és a fiatalabbak (<30 év) között a kipróbálási prevalencia 30% körül van.
A legalizáció nagyot fehérítene a gazdaságon, munkahelyeket teremtene, és lehetne normálisan beszélgetni a fű gyógyászati felhasználásáról, élvezeti értékéről, de a káros hatásairól is.
Biztosan te is szeretnéd tudni, hogy ki az a 20-30 ismerősöd, aki már próbálta, vagy használja most is, csak nem mondja el neked. A legalizáció ezt is lehetővé tenné.
Ha megnézed a drogtilalom történelmét, akkor nagyon pontos párhuzamot láthatsz az alkoholtilaloméval: nem működik, számolatlanul pumpálja a pénzt az alvilágba, és egy gazdasági válság kell ahhoz, hogy a pazarló tilalmat végre felülvizsgálják. Csodálatos, hogy mennyire nem tanulunk a történelemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!