Ti is így vagytok vele, vagy csak én?
Abban, hogy a politika mocskos dolog, meg csak átverik a jónépet, egyetértek. Viszont én elmegyek szavazni, de Fideszre vagy MSzP-re biztos, hogy nem...
Letagadni meg ugyan miért tagadnám le, hogy magyar vagyok?
" nem érdekel a történelmünk, nem
érdekel az egész ország, és legszívesebben
lelépnék külföldre ha nem lennének itt a
barátaim/szüleim, külföldön meg letagadnám
hogy magyar vagyok... "
Takarodj és vissza se gyere! Az ilyenektől okádhatnékom van mint te! :)
Húzz a 3,14csába innét fogadd meg a főnököd tanácsát, ne sivalkodj!
Sokunknak elege van a nem túl jó helyzetből, mégsem megy a nyivákolás, aki meg tudott azok többsége csendben kiment dolgozni, pénzt gyűjteni, és nem jár a pofája, hogy így-úgy.
" Amilyen kép mostanában kialakult a
magyarokról az eu-ban mióta viktor vívja a
szabadságharcát... hát nem tudom."
Orbán regnálása előtt sem szerették jobban a magyarokat a "nagy nyugaton"! Hiába itták a ballibek minden szavukat.
A "jóságos eu" a büdös életben nem fogja egyenragúnak tekinteni Mo.-t a fejlettebb tagállamokkal szemben, mindegy ha a vitykó "szabadságharcol" (utána nyalizik azért), vagy ha a liberók vannak éppen kormányon!
Pontosan igazad van,az előző hozzászólók tükrözik a tipikus magyar viselkedést! :)
Undorító az egész ország,én külföldről írok,és addig amíg nem jöttem ki nem nagyon láttam különbséget M.o és egy másik ország között,de már így hogy itt élek,annyira átlátom a helyzetet,hogy sajnos ijesztő!És igen,szeretném én is letagadni hogy magyar vagyok,általában kelet európait mondok,de a beszédből azonnal rájönnek,hogy ez csakis magyar nyelv!
A magyarok külföldön is keresztbe tesznek a másiknak,ordenáré barbár viselkedésük van a legtöbbjüknek,van egy kultúránk amit sajnos viszünk magunkkal és 0 intelligencia van mellé,erőszakosak,negatívak vagyunk a másikkal szemben. Először mikor kijöttem,furcsálltam hogy senkinek nincs búval baszott képe,hanem mindenki mosolyog beszédbe elegyedik a másikkal pl egy boltban az eladó,a liftben,udvarias,készséges mindenki,azaz ember módjára viselkedik,azonnal megkérdik,hogy valami baj van mert olyan szomorúnak tűnök,ismerik a kedvességet,az emberbaráti tiszteletet szeretetet,nem pedig rögtön elemzik,hogy hát ez biztos ez meg az,meg hogy milyen ember.Nem sietnek,nem esnek pánikban,ha hosszú a sor a boltban,inkább azon is csak mosolyognak,de nem mérgelődnek feleslegesen,hogy lekésik a buszukat,ugyis jön 10 perc múlva a másik. Nem fog M.o előre jutni egyről a kettőre,mert mi emberek tesszük ilyenné,és a politikusok is ezt csinálják. Széthúzás,csak nekem legyen jó,dögöljön meg a másik,és még ennek örülnek is.
Hagyd el az országot,és jobban fogod magad érezni a bőrödben,és megbecsülnek nem úgy mint otthon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!