Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hisz még valaki a rezsicsökken...

Hisz még valaki a rezsicsökkentésben?

Figyelt kérdés

Most épp a BKK bérlet ára "csökken": [link]

Szerintem nem az a csökkenés, ha csökkentés ide vagy oda, még mindig a szociknál fizette ki a fizetésének kisebb részét egy minimálbéres...

(Adatok forrása: KSH. Becslés: a munkáltatók és szakszervezetek béremelési céljainak átlagával növelt minimálbér)

2013. nov. 15. 00:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%
Biztos.
2013. nov. 15. 00:27
 2/19 anonim ***** válasza:
11%
Jobb a rezsicsökkentés, mert az inflációvisszafogó. Előtte minden nőtt és ez infláció gerjesztő volt, ez ami most van legalább nem növeli az inflet
2013. nov. 15. 00:38
 3/19 anonim ***** válasza:
52%
Engem a rezsicsökkentésben egy dolog érdekel: ha először 10%-ot csökkentenek, majd a már csökkentett árból újra 10%-ot az, hogy lesz 20%? Ennyire pocsék generációk óta a matematika oktatás?
2013. nov. 15. 02:07
 4/19 anonim ***** válasza:
44%

Nem. Ennyire pocsék a felfogóképességed.

[link]

[link]

2013. nov. 15. 02:37
 5/19 anonim ***** válasza:
88%
Hiába csökkentik a rezsit, ha az élelmiszerek meg már lassan megfizethetetlenek! :(
2013. nov. 15. 04:39
 6/19 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem sokkal egyszerűbb lett volna, ha leírod, h szavazzatok a baloldalra, ez így elég átlátszó.

Szidod a Fideszt, közben meg nyalod a szocik seggét.

Beszéljünk már arról is, h mi volt Baján, meg h kik támogatják a bűnözőket, kik qhúrtak el, mit?

H a Fidesz családi adókedvezménye nagy segítség volt a dolgozó, családos embereknek.

8 évig volt hatalmon a bal, akkor kellett volna okoskodni, de semmit nem tettek.

2013. nov. 15. 06:24
 7/19 anonim ***** válasza:
35%

Azt, hogy mi volt Baján, nem tudja senki. Csak vádaskodik a Fidesz.

A családi adókedvezmény csak a jómódú családokon segít, akik valóban rászorulnának, azokon NEM!

A rezsicsökkentés csak választási humbug! Az átlag család nem fizet 100.000.- Ft-os számlát, hogy megtudjon spórolni havi 10.000.- Ft-ot.

Arról nem is beszélve, hogy a gáz fűtőértéke jelentősen csökkent, és magasabb a fogyasztás, mint azelőtt. Ezt mindennap tapasztalom, mivel legalább fél órával hamarabb kell odatennem az ételt, ha délre ebédet akarok.

De hiába fizetek 2-3.000.- Ft-al kevesebb rezsit, ha az élelmiszer árak lényegesen emelkednek.

Nem az MSZP-re hallgatok, hanem a saját tapasztalataimra.

2013. nov. 15. 07:14
 8/19 anonim ***** válasza:
17%
Miért, a nemdolgozó cigányokon kellene segíteni, hogy legyen még 15 gyerekük, vagy a dolgozó magyarokon? Nem vagyok Fideszes, de az egykulcsos adóba és a családtámogatásba nem lehet belekötni. Minden másba igen.
2013. nov. 15. 07:31
 9/19 anonim ***** válasza:
96%

A rezsicsökkentésnek az a nagy hátránya, hogy az embereket nem ösztönzi spórolásra. hallottam már olyat hogy végre nem kell annyira figyelni a spórolásra, moshatok fogat folyó víz mellett mert olcsóbb.

Sokkal célravezetőbb lenne, ha az energetikai korszerűsítéseket támogatná a kormány, amivel 30-50%-os csökkenés is megoldható, ráadásul évtizedekig. Mert ez a rezsicsökkentés bizoyntalan idejű, ez nem tartható fenn sokáig. Varga Mihály is elismerte egy közgazdasági konferencián, hogy a közműcégek fejlesztései elmaradnak pár évig.

Amíg a viág arra felé megy hogy minél kevesebb energiát fogyasszunk, a kormány pont az ellenkező irányba megy.

2013. nov. 15. 08:01
 10/19 anonim ***** válasza:
79%
Én egyet nem értek. Mindenki a kormányt éljenzi, hogy juj rezsicsökkentést kaptunk, amikor azt a szolgáltatók állják, az ottani dolgozók fogják megérezni a bőrükön . Ellenben a tranzakciós adókért a bankokat ekézik, pedig azt a kormány viszi.
2013. nov. 15. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!