Mit gondolnak erről a fideszesek?
"Hát így első körben a 150-ből le lehet vonni 70-et, ami légből kapott közhelyeken és demagóg mondatokon kívül semmit nem tartalmaz."
Erre bemásolsz ilyeneket:
"Pl: 36: a Fidesz tervelte ki és hajtotta végre a trafikmutyit
37: a Fidesz tervelte ki és hajtotta végre a földmutyit
38: a Fidesz tervelte ki és hajtotta végre a takarékpénztár mutyit
39: a Fidesz tervelte ki és hajtotta végre a játékgép és szerencsejáték mutyit
40: a Fidesz a trafik-, föld-, takarékpénztár és játékgép mutyikkal saját pártkatonáinak zsebeit tömte tele"
Az a vicces, hogy ezeket még a fideszesek fele is elismeri... Kis pártkatona... :D
"Hmm ezek után maradt kb 0 értelmesnek mondható érv."
Tehát szerelmes vagy a Fideszbe. Erre nincs jobb szó. Ha EGYETLEN kivetnivalót nem találtál, az beteges...
31%, nem hazudtoltad meg önmagad! :D
"Ha a cigányok nem dolgoznak, az a baj, amióta a Fidesz van hatalmon sokkal több cigány dolgozik, most meg az a baj, hogy a Fidesz a cigányoknak ad munkát."
Logikád nulla. Nem tudom ilyenről hol és mikor írtam, de ha te mondod... Nyugodtan adj a számba még több ilyet! ;)
"Egyébként leírták neked vagy tízen, hogy milyen bóvli lista, csak nem hallod meg."
Ott a 2. kommentem:
"Jó, az ilyen "a Fidesz vezetői főleg csak saját zsebükre dolgoznak" általános pontokon kívül van ott 50-100, amit még soha senki nem csinált, vagy nem csinálta ennyire károsan..."
Ha valaki tényleg nem talál semmi olyat, ami elnyerné a tetszését, az illető reménytelen.
Ne haragudj, kérdező, de mielőtt kritizálsz, értelmezni kéne, amit írok.
Idézted az egyik szempontomat, aztán idéztél egy MÁSIK szemponthoz tartozó példát. Ezek után belekötöttél a kettő közti kapcsolatba. Gratulálok... Legalább ne tedd ilyen egyszerűen hiteltelenné saját magad :D
Szerelmes vagyok a Fideszbe?? :D Megint csak azt tudom mondani, hogy értelmezd az írásomat! Az, hogy a lista írói ugyanolyan elvakult birkák, mint amilyennek a Fidesz szavazókat szokták mondani, és nem képesek észérveket mondani a demagóg mondatok helyett, teljesen független az én pártszimpátiámtól.
De tudod mit? Mondj nekem arról a listáról egy érvet, ha ennyire biztos vagy benne, hogy ennek meg kéne győzni! Lehet, hogy valamelyik pont elkerülte a figyelmemet :D
Jaa, ééértem! Tehát földmutyi=trafikmutyi=takarékpénztármutyi=stb. Hát ha ez az érved... jobban jártál volna, ha nem hozod fel! :D
24, 44, ezek mondjuk jók lesznek? ;) Tartom magam ahhoz, amit gondolok. Ha EGYETLEN pontot sem tartasz felháborítónak, akkor az beteges. És mint látom, te nagyjából így gondolod. Ugye: "Röviden összefoglalva tehát az igenis helyes válasz, hogy a listán elhangzott érvek szinte egytől egyig kitalációk, hazugságok."
24:
Mondj már egy törvényt, amivel tönkretette az egészségügyet, légyszi! Voltam 2010 óta párszor orvosnál, tanúsíthatom, még él az egészségügy, és nem érezhetően rosszabb az azelőtti állapotnál :) Tehát ez eddig egy demagóg ostobaság.
44:
Először is, ez nem igaz. Sokan azelőtt is milliárdosok voltak. Másodszor meg megkérdezném, hogy az MSZP-sek nem lettek milliárdosok ("o"val, nem "a"-val), mikor ők kormányoztak? A Fideszt követő pártok vezetői nem lesznek milliárdosok, mikor hatalomra kerülnek? Ha te egy magasabb pozícióba kerülsz, nem fogsz többet keresni?
Vagyis ez meg egy gyönyörű példa arra, amikor valami mindegyik pártra igaz, mégis csak a Fidesz ellen próbálják kijátszani.
Hát nem, nem sikerült meggyőznöd. De ha ez volt a két legnormálisabb érved, akkor talán nem is kéne tovább erőlködnöd :)
Ja és nem, nem ééérted :D Pedig nem fogalmazok érthetetlenül... mondok egy példát:
Azt állítják, hogy Béla elszámolt 3-ig. Ezt pontokba szedve egy nagyokos így írja le:
1: Béla azt mondta, hogy 1
2: Béla azt mondta, hogy 2
3: Béla azt mondta, hogy 3
4: Béla elszámolt 3-ig
Én nem azt mondtam hogy 1=2=3 (és semelyik mondatomat nem lehet így érteni), hanem azt, hogy az első 3 pont teljesen felesleges, mert a 4. ugyanezt foglalja össze. Így már világos, vagy tovább fogsz értetlenkedni? :D
"24:
Mondj már egy törvényt, amivel tönkretette az egészségügyet, légyszi!"
Költségvetési törvény? :D
[link] Ezt is megoldották! Sokkal jobb, mint eddig volt! (Ja, nem.)
Hogy is áll ez a GDP-arányos ráfordítás? Csökkenő GDP mellett, kevesebb százalék? Oké... [link]
"44:
Először is, ez nem igaz. Sokan azelőtt is milliárdosok voltak. Másodszor meg megkérdezném, hogy az MSZP-sek nem lettek milliárdosok"
Ha te direkt a pontosan 1 000 000 000 Forintos összegre hegyezed ki, akkor sajnállak. Hogy is áll a Közgép az állami pályázatokkal? Kizárjuk a többieket, majd Orbán s.k. ad több pénzt pl. vasútfelújításra? :D BÁRKI csinálta ezt ilyen mértékben korábban? A kétharmad erre is felhatalmazást jelent? ;) Hány száz hektár földet kapott a felcsúti polgármester a kormányváltás óta?
"Ha te egy magasabb pozícióba kerülsz, nem fogsz többet keresni?"
Ki lesz úgy milliárdos, hogy "magasabb pozícióba kerül", és nem neki írják a törvényeket meg szabják rá a közbeszerzéseket? Nem érzed egy kicsit rossz példának? ;)
"Hát nem, nem sikerült meggyőznöd. De ha ez volt a két legnormálisabb érved, akkor talán nem is kéne tovább erőlködnöd :)"
Tudod hogy választottam ki? Ráböktem kettőre, az egyik baromság volt, ezért mégegyet böktem, és így lett ez a kettő. De itt van még három: 57, 75, 109. Ezeket is kimagyarázod? ;)
"Így már világos, vagy tovább fogsz értetlenkedni? :D"
Ez azért tőled egy kicsit erős...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!