En bekategorizalom az "agymosottsagot" Ti hogy vagytok ezzel? Milyen nevet kene adni a kategoriaknak?
Vajon jol latom?
1.Vannak a total agymosottak akiket annyira megbutitott es elvakitott 20 ev televiziozas hogy nem latjak a fatol az erdot.Pl.{akik megveszekedve cigany,zsido ellenesek plusz azok akik megveszekedve vedik azokat}
2.Ebbe a kategoriaba pedig azokat sorolom akik igazan,oszinten rettegnek hogy :"Eljott az uj Hitler"
Annyira beletette a media az emberekbe a felelmet hogy mostmar tv. nelkul is hisznek benne.
16.01
Kulturalt politizalast szeretnel?Akkor valoszinuleg kaphatsz csak nem itt!Mi a rossz az agymosott szoban...Nekem is mondak ezt ezelott 5-6 nappal megsem sertodtem meg.Belattam hogy igazuk van.Lehet hogy teged sert ez a szo,elmondtad a velemenyed..rendben van
[nem is pontoztalak le}
Nyugodj meg hogy az agymosott szot meg nagyon sokat fogod hallani az elkovetkezendo par honapban.
4 valasz????ugyanattol????es ilyen szanalmas?????huha!
Gondolkodj inkabb mielott valaszolsz talan nem jossz ki ennyire bunko modra!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!