Te kizsuppoltatnád a hajléktalanokat a belvárosból, parkokból, aluljárókból?
utolsó, de ki lehessen tiltani! a közterület nem lakóterület bűzölgő embereknek! ha a kerted alá ülne te lennél a legjobban felhborodva!
ti csak a fideszt akarjátok támadni, ezért pattogtok! ha a kommunista mszp csinálta volna ugyanezt akkor hozzá se szólnátok, de mivel a fidesz szigorít (nagyon helyesen) már pattogtok!
11: "Közterületről senkit ne lehesen már kitiltani mert épp nem tetszik."
A hajléktalannal nem az a baj, hogy a kényes ízlésemet bántja, hogy valaki az aluljáróban nem menő öltönyben és frissen borotválva vár egy illatos rózsacsokorral, hanem hogy ott végzik a dolgukat, ott fetrengenek részegen a bűzben, mocsokban. Láttam olyat is, hogy a nő letolt gatyával aludt el részegen sz...rás közben. De szálltam már le villamosról mert majdnem elhánytam magam (nem egyedül) úgy, hogy minden hónapban tízezreket csengettem ki a családban a bérletekre.
Igen, kizsuppoltatnám. Hogy miért? Egyszerű. Aki tenni is akar valamit az ellen hogy hajléktalan maradjon, az megteszi! Próbálkozik, igyekszik, nem pedig a saját szarában, fosásában fetreng a hugytócsa kellős közepén az aluljáróban! Ezek SZVSZ nem is akarnak visszailleszkedni a normális kerékvágásba, csak tarhálnak, erőszakoskodnak, maguk alá szarnak aztán belefekszenek, káromkodnak, dajdajoznak, szemetelnek!!! Tehet a kormány bármit, ha ezek nem hajlandóak kooperálni és jó nekik a saját hugyukban alvás és a kéregetés, meg a bérkoldultatás! És hogy fel tudnak háborodni, amikor azt javaslom hogy veszek nekik kenyeret meg vonatjegyet! Nekik PÉNZ kell a piára, a kábcsira, a Technokolra! Hát lófäszt a seggükbe, azt!
Remélem eltakarítják az utolsó ilyen ingyenélő emberszabású korcsot is a francba. Akiben nincs meg az akarat hogy civilizálódjon, az kotródjon a pusztára, ott úgy szemetel-hugyozik-szarik maga köré ahogy akar, bele is fekhet, hempereghet benne miközben az akácos utat üvölti, senkit nem fog érdekelni. Nevetséges hogy lassan egy rohadt vonatjegyér nem állhatok sorba mert ott tolong 3-4 szarszagú büdös csöves hogy adjak má' neki egy kis pénzt :@@@@@@
Az meg a másik hogy megveszem a BKV bérletet jó drágájé' oszt így is megfingat az ellenőr, a büdös retkes koszos csöves meg terpeszkedik a saját mocskában a négy hátsó ülésen, és az ellenőr oda se megy hozzá, le se szállítja meg semmi :@ De jó, én is szeretnék ingyen utazni, nekem nem jár,csak a büdös csöveseknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!