Mit gondoltok a megújult MSZP-ről? Szerintem fenomenálisak!
2013. nov. 13. 18:16
1/12 anonim válasza:
Elég ha köpni,nyelni nem tudok?...Vagyis,de köpni tudok! :D
2/12 anonim válasza:
Kezdem azt hinni hogy az mszp a fidesz pártja, miért kell magukat mindig leégetni? Mit keres ott egy néger?
3/12 anonim válasza:
Az én kedvencem az a lila pólós dundi néni. Röhej az egész, de a FIDESZ szlogenjei se kevésbé röhejesek.
4/12 anonim válasza:
ez nem kérdés, hanem kérés, vagy apróhírdetés...
állandóan ezt az oldalt linkelgeted...talán a saját oldalad, és itt reklámozod, a feltörekvő baloldalnak? :)
6/12 anonim válasza:
Ezzel a Benettonos trágyával akarja mindenki megszólítani a fiatalokat? Komolyan már lassan visszasírom lassan a korábbi kampányidőszakokat...
7/12 anonim válasza:
Ezzel a képpel csatlakozhatnak a Jobbikhoz...
9/12 anonim válasza:
Látom az igyekezetet, de erről a képről nekem egy zombicsapat jutott eszembe.
10/12 anonim válasza:
Elb*szott egy arcok vannak a képen, az bizonyos. Már csak egy tecsós zacskó hiányzik a kezükből... Borzalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!