Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A cigányokkal semmi probléma...

A cigányokkal semmi probléma nem volt, azóta kezdtek el kicsit, nagyon kicsit, mozgolódni amióta van Jobbik meg a gárda szemét módon bántja szegénykéket. Mindenki szerint így van ugye?

Figyelt kérdés
2009. nov. 17. 12:09
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
52%

"Sajnos látok rá esélyt, hogy külföldre kell költözzek"

Isten veled!

2009. nov. 17. 21:03
 32/42 anonim ***** válasza:
60%

tegnap 13:27

Segítsek pakolni?

Jelenleg ebben az országban szerintem nincs olyan emberre szükség, aki elmenekül a problémák elöl!

A problémák azért vannak, hogy azokat megoldjuk!

Ha nem lettek volna problémák a távoli múltban, nem lennénk ma! (gondolok itt akár a tűzre)

2009. nov. 18. 15:58
 33/42 anonim ***** válasza:
27%
Én is ki fogok menni külföldre, de nem a cigányok vagy hasonló felszínes dolgok miatt, egyszerűen csak azért, mert a tudásommal és a dolgozni akarásommal a saját hazámban, Magyarországon a munkáltatóknak nem kellek, utcára meg nem akarok kerülni.
2009. nov. 18. 22:49
 34/42 anonim ***** válasza:
Hát olvasva véleményeket a kérdező nagyobb probléma a cigányok számára, mint a kommentek és és a Jobbik a gárdával együtt.
2009. nov. 21. 23:31
 35/42 A kérdező kommentje:
megvallom nem tudom értelmezni a mondatod. én nagyobb probléma vagyok a cigányok számára? nem teljesen értem.
2009. nov. 22. 19:02
 36/42 anonim ***** válasza:
Arra szerettem volna rámutatni, hogy a kérdésed nem ironikus, hanem provokativ.
2009. nov. 23. 00:40
 37/42 A kérdező kommentje:
ugyan, ez az uj modi, hogy ha nem tetszik a kerdes, akkor kialtsunk "provokativ"-ot.
2009. nov. 23. 09:46
 38/42 anonim ***** válasza:
89%
Még szerencse, hogy ez a kérdés csak egy vicc :)
2009. nov. 26. 09:24
 39/42 anonim ***** válasza:

"A cigányok '89 óta mozgolódnak, mert előtte legalább meg volt kötve a kezük meg tudták, hogy mi az a munka."

Nem, nem. Legfeljebb azt tudták, hogy mi a munkahely, de egy része csak azt tudta, hogy lapítani kell a KMK miatt.

Nem dolgoztak azok '89 előtt se, hanem csak bejártak a munkahelyre. Lényeges különbség!

Mozgolódtak azok '89 előtt is, csakhogy akkor még a közbiztonság megteremtéséért érdemben tettek az illetékesek.

2009. nov. 26. 13:40
 40/42 anonim ***** válasza:

"Bocsánat, hogy tanultam/tanulok és a kutatóintézetnek dolgoztam (mint ahogy írtam is), és őszintén sajnálom, hogy kicsit kinézek az országból. Sajnos látok rá esélyt, hogy külföldre kell költözzek, mert itt olyan nemzetszocializmus van készülőben, amibe én nem akarok gyereket szülni, hogy ne ismerje meg pl. a cukorral ízesített ételek, a kávé vagy a tea ízét, a gondolkodás szabadságát"

Nem azt nézik ki az országból aki tanul, hanem -hála Istennek egyre többen- azt aki a hazugságokat szajkózza. Nemzetiszocializmus, Azt sem tudod mi az! Ilyenb hülyeséggel mossák az agyadat? Nemzeti önvédelemről inkább lehet beszélni. Amikor a többség megunja egy kisebbség terrorját és védi magát. Egységet alkot és ettől fél a hatalom. Draskovicsnak és bandájának ez a legnagyobb félelme, egység!

Különben meg a cukrozott üdítőről csak annyit, hogy úgy is azt veszel azt iszod, azt kapod a Tescoban:-)

2009. nov. 26. 15:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!