Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tudsz 5 olyan dolgot, amire...

Dani900 kérdése:

Tudsz 5 olyan dolgot, amire szerinted hasznosabb lett volna azt a 80 milliárdot költeni, amit a stadionokra szórtak el?

Figyelt kérdés

Lehet egyenként, vagy úgy is, hogy többfelé menjen a 80 milliárd.

A legjobb válaszolóval alapítok egy pártot, és felvirágoztatom Magyarországot! :D

Normális válaszokat ha lehet :)

2013. nov. 10. 22:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

A foci egyik célja a közönség szórakoztatása. Ha nincs kit szórakoztatni, akkor minek fociznak? Ha megtisztelik az közönséget azzal, hogy nem egy omladozó lelátóról kell követni az eseményeket, akkor lehet változás, de addig nem.

Addig kényelmes lesz a fotel és inkább az angol/német bajnokságot fogjuk követni.

Mit gondolsz német 2. 3. osztály miért tudja megtölteni a stadionokat? mitől oylan népszerűek azok a csapatok? ott se játszik celeb focista, sőt alig vannak németek a pályán ...

Egyszerűen eladják a terméket és ehhez pedig kell egy jó külső, amivel eladhatóvá válik.

2013. nov. 11. 14:53
 22/24 A kérdező kommentje:

Ha annyira sokan nézik, és sokan mennek ki rá, akkor biztos sok szponzor van, és jegybevétel, amiből önfenntartó lehetne a dolog, és akkora stadiont építenének, amennyire "befizetnek" a focirajongók.

De, milyen alapon költenek olyan pénzt el erre a célra, amit 80%-ban olyan emberek adójából szednek, akik nem mennek meccsre?

Ha leosztom 2,5 millió dolgozó emberre, akkor az fejenként 32e Ft, amit én személy szerint rohadtul jobban szeretném mondjuk a bukszámban tartani, és ezzel szerintem nem vagyok egyedül. De! Ha már elvették akkor költsék a vállalkozások fejlesztésére, vagy energetikára, mivel az energia egyre drágább, és érdes módon tőlünk nyugatra pontosan tudják, hogy nem lesz olcsóbb, ezért a pénzt jelenleg a szélerőművekbe, és egyéb fenntartható energiákra fordítják, mert az meg fog térülni, és jól fogak kijönni belőle 10-20 év múlva, és nem segélyekért, meg kölcsönökért könyörögnek majd, mert nem fognak függeni a kőolajtól, és gáztól.

De, a foci az fontos.

2013. nov. 11. 19:44
 23/24 bumbi02 ***** válasza:

Érdekes, én voltam Salzburg-Fehérvár jéghoki meccsen, a salzburgi jégarénában, és az se egy hiperszuper csili vili stadion. Teljesen átlag. De ha farönkökön kellett volna ülni, az se érdekelt volna, mert mi a meccset néztük, és szurkoltunk, nem pedig azzal foglalkoztunk hogy mi hogy néz ki.

Ahogyan a kaposvári régi Szivárvány Moziban is tucatnyi koncertet tomboltam végig, és nem vette el a kedvem hogy sok helyen máladozott a vakolat... A koncert nem arról szólt.

És mint mondtam. Egygazdaságban meg vannak a prioritások. A felsőoktatás, egészségügy, infrastruktúra fontosabb mint szép külsőt adni egy haldokló sportágunknak.

2013. nov. 11. 22:53
 24/24 A kérdező kommentje:
Bumbi ott a pont.
2013. nov. 13. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!