Miért tartják ezt a fórumot jobboldalinak, mikor a jobboldali válaszok vannak állandóan lepontozva?
Ez teljesen változó. Van olyan kérdés, ahova csak balosok tévednek be, és ha feltűnik egy jobboldali, máris mínuszba lenne, ha lehetne addig lehúzni, mert sokaknak ez lelki megnyugvást jelent, hogy lepontozzuk a másikat,
De ez fordítva is igaz. Általában azok pontoznak lefelé, akik bár hozzászólni nem tudnak, cáfolni nem tudnak, de nem tetszik nekik az a válasz. Engem anno 36%-ig lepontoztak, és onnan kúsztam vissza 58-ra, pedig közelebb van hozzám a bal, mint a jobb....
A baloldaliak szerint pedig a jobboldaliak vannak többségben és pontozgatnak le.
Szerintem az a nézetkülönbség oka, hogy mindenkinek meggyőződése, hogy amit ő ír, az az isteni igazság, és ha nem 100% lesz, akkor bizony a honlap tele van ellenséges bérkommentelőkkel, mert ez máshogy nem is lehetséges, normális ember csakis egyetérthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!