Kik csinálják a leghatékonyabb agymosógépet?
Figyelt kérdés
1 kurucinfó
2 index
3 mind a kettő
4 nevet kérek….
2009. nov. 17. 10:10
2/14 A kérdező kommentje:
Ugye te betiltanád a Jobbikot?
2009. nov. 17. 10:55
3/14 anonim válasza:
első vagyok
nem tiltanám be.
ez egy szabad ország
4/14 A kérdező kommentje:
Mivel mossa az agyakat a Jobbik?
2009. nov. 17. 11:08
5/14 anonim válasza:
Amelyik fehérre mos, és nem fog be mindent, ha egy kis piros is van benne.
Az se jó, ha agresszív terrorral minden színest kifakít.
6/14 anonim válasza:
4. Hír TV, Echo TV. De ha csak a népbutításra gondolsz akkor RTL, TV2, Jean-Claude Van-Damme orrbaszályba.
7/14 anonim válasza:
mind2. jobbik párti vagyok amúgy.
az a baj, h mind2 oldal kicsit át van esve a ló túlsó oldalára. csak nem ugyanarra az oldalra. ami még különbség, hogy az index.hu "legálisan" akar működni. Tehát nem írhatnak cigánygyűlölő cikkeket, mert bezáratnák az oldalt.
nincs szólásszabadság.
8/14 Dymo válasza:
nemtom minek kellett az utolsót lepontozni,neki van igaza
10/14 anonim válasza:
4.Mindenki aki a Jobbik ellen van.Felvilagosultam kb. egy hete es mit mondjak ...nagyon fajdalmas az igazsag.
De az faj a legjobban hogy mukodik nekik!Egyszeruen csak nem veszik eszre az emberek a cseleket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!