Melyik terepminta a leghatékonyabb kontinentális éghajlatú területeken tavasztól őszig? (nem mesterlövészi álcaruha, hanem sima katonai gyakorló egyenruha terepmintával)
üdv
én nem itthon szolgálok, egy nato-különleges lovassági (ma már helikopteres) desszant "killer assault" csoportjába tartozom, és nálunk nem divat a gyávaság. a meglepetés erejével, a VÉR szinével harcolunk, és megvetjük a bujkálókat. uniformisunkat rettegik az arabok, foglyokat 1645-óta nem ejt a század.
A válaszoló nem mond teljesen ostobaságot (bár nem értek vele mindenben maradéktalanul egyet), vannak olyan különleges egységek (igaz én ilyet még csak USA-ban és a ruszkiknál hallottam) akik direkt feltűnő ruházatban "stratégiai megfontolásból" vesznek részt az ütközetekben. A század elején valamikor Sir Oliver Yolland angol gróf pl. magánhadseregét fekete-lila ruhába öltöztette lakktáskával, hogy így a meglepetés erejével harcolhassanak, ami később elég jól bejött a burnuszos sivatagiak ellen.
Mondjuk ez nem menti fel az 1.válaszolót, hogy nem válaszolt a kérdésedre! (én nemtudom a választ, én a munkám során megelégszem a "marpat"tal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!