Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok miért szomszédellen...

A magyarok miért szomszédellenesek?

Figyelt kérdés

mármint hogy a magyarok az egyik szomszedos népet sem szeretik.

románokat, szlovákokat, szerbeket, ukránokat, szlovéneket azért nem, mert kaptak területet az országból. A horvátokat azért nem mert ki mertek lépni a perszonálunióból. az osztrakokat pedig azért mert szövetségben voltunk velük, és ezt sokan megszállásnak veszik. Pedig elég sokszor jól jött az hogy egy nagyhatalom védelmezi Magyarországot

2013. nov. 10. 08:11
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
20%
"Milyen elnyomásról beszéltek?" Hááát, pl a "dicsőséges szovjet hadsereg" gaz elnyomásáról, ami elsősorban a rohadt bolsevikterrornak a marxista-leninista ideológiájában nyilvánult meg - utánuk meg is lehet nézni az országot, igen.
2013. dec. 1. 09:24
 32/34 anonim ***** válasza:
30%

"Milyen elnyomásról beszéltek?"

Általános iskola alsó tagozatában már tanítják, hogy Mohács (1526) után török, német, majd szovjet megszállás alatt volt Magyarország.

Ezek szerint te még nem jutottál el idáig a tanulmányaidban.

2013. dec. 1. 11:49
 33/34 anonim ***** válasza:
0%
De nem volt egyforma ez az elnyomattatás: A törökök nem ünnepeltették meg velünk a mohácsi vészt.
2013. dec. 1. 14:25
 34/34 anonim ***** válasza:
22%
Ne feszegessük hogy manapság mit tanítanak az iskolákban! Az élet a legjobb tanító.Lehet h neked viszont ezt nem tanítják! Gyenge 25 évet éltem a szocializmusban is és azt hittem elfelejthetem. 2010 óta újra kell tanulnom. Hála nektek!
2013. dec. 2. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!