Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek igazságos ez,...

Szerintetek igazságos ez, hogy Ócsán ingyen kaptak lakást a devizahitelesek a többi adófizető pénzéből?

Figyelt kérdés

2013. nov. 9. 16:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos a negyedik ....talált...és elsüllyedt.

.Az igazság sokszor nagyon fájdalmas,de ne a társadalommal fizettessenek megint mindent meg,és főleg ne azokkal akik nem vettek fel 120-140 beláthatatlan hónapokra hiteleket.

Mert lassan már ide jutunk....

2013. nov. 9. 18:20
 12/26 A kérdező kommentje:
Jah egyetemi végzettségű emberek... Most volt a tvben egy műsor erről éppen láttam hogy nyilatkozik az egyik aki lakást kapott, hát több szeme volt mint foga. Ennyit az egyetemről. De tökmindegy van e diplomája ebből a szempontból szerintem is igazságtalanság, és fel vagyok háborodva.
2013. nov. 9. 18:41
 13/26 A kérdező kommentje:
Azert tartunk itt mert az ilyen proli emberek hozza lettek szoktatva a szocializmusban hogy az állambácsi úgysem hagyja őket lecsúszni, mert ha nincs munkájuk kapnak egyet, ha nincs lakás kapnak egyet, ha hitelt vesznek fel akkor a közösből fedezzük. Kész röhej.
2013. nov. 9. 18:44
 14/26 ConnectCare ***** válasza:
100%
Szerintem sem túl fair, de amit én Ócsával kapcsolatban a legjobban bírok, az az, hogy ki az, aki hogy ha azt látja, hogy az országában lakóingatlanból erősen túlkínálat van, minden harmadik házon ott az eladó tábla, de nem lehet eladni szinte egyet sem, vagy csak nagyon nyomott áron, akkor azt találja megoldásként, hogy felhúz még egy új falut?
2013. nov. 9. 18:56
 15/26 A kérdező kommentje:
Gondolom azert mert a lakásépítésekre szánt pénzből is vándorolt a drága képviselők zsebébe.
2013. nov. 9. 19:01
 16/26 anonim ***** válasza:
45%

Gyanús,mert nagy továbbra is a korrupció.Ebben semmi előrelépés nincsen, és a nemzetközi adatok szerint is inkább még visszaestünk az összevetésekben.

Nagyon kevés a beruházás,és ami van az,a rendelkezésre álló kevés pénz miatt mindíg meglehetősen "kormányfüggő".

2013. nov. 9. 19:07
 17/26 anonim ***** válasza:

Nem igazságos.

De célszerű.

Örülnél neki, ha hirtelen minden devizás az utcára kerülne és visszaesne a gazdaság meg neki állnának rabolni és nulla lenne a közbiztonság??

Ezt a kormánynak kellett volna megtiltania, h felvehessenek ilyen hitelt az állampolgárok(ahogy azóta ez már meg is történt).

Ilyen egyszerű az egész.

2013. nov. 9. 19:52
 18/26 anonim ***** válasza:
Annyiból igazságos, hogy az állam adott olyan privilégiumokat, lehetőségeket a bankoknak, amely által ennyi ember nehéz helyzetbe került, tehát a felelősség az államot terheli. Másrészről, szerintem a lakosság többsége ellenezte volna, hogy a bankok ilyen privilégiumokat kapjanak az államtól, tehát rájuk nézve ez egy zsarnoki kifosztás.
2013. nov. 10. 13:40
 19/26 anonim ***** válasza:
71%

"A szocializmus rászoktatta őket"...Tudod, a szocializmusban volt működőképes szociális háló, ami minden társadalomnak egy szükséges alapja.Mivel ha egy országban az állampógár csak fejőstehénként van számon tartva, az a társadalom törvényszerűen amortizálódni fog.Most mi itt tartunk.Most a jól keresők fújnak a szegényre, mert nem jut még több nekik.Ettől lesz ám fene nagy előbbre jutás!!!

Mellesleg nem csak a szegények zsebében kellene túrkálni!

Fáj, hogy kaptak lakást?Bakker, nem ingyen van nekik!

Bezzeg a képviselő uraknak itt-ott kiutalt térítésmentes luxuslakás az nem drága az adófizetőknek, igaz?Meg az ilyen-olyan utazgatások külföldre , meg Isten tudja miféle tobzódások az adófizetők pénzéből.Százszor akkora összeg, mint az ócsai lakás,az nem baj?!

2013. nov. 10. 19:20
 20/26 anonim válasza:
45%
Az üres lakásokba be lehetne költöztetni a hajléktalanokat. Biztosan ki tudják fizetni a rezsijüket és végre volna honnan visszailleszkedni a társadalomba. A lakótelep biztosítását pedig saját maguknak kellene megoldani, a rosszhiszemű emberek ellen.
2013. nov. 11. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!