Mi lesz ha jövőre a fidesznek újra 2/3-a lesz? Mennyi az esély erre?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy ő fog győzni, de a kérdés hogy 2/3-al vagy nem.2013. nov. 9. 15:13
1/13 anonim válasza:
az a probléma h bárki szavazhat.nem látják át a dolgokat.a fidesz fog nyerni,szerintem meg lesz a 2/3.(és ez jól is van így.most nem fejteném ki.)hosszabb távon jól járunk.csak túl sok a hülye ember és lehet,h még sem a fidesz nyer...nem tudom,csak találgatni lehet.
2/13 Dick Esmen válasza:
Kb.20 évre bebetonozzák magukat.50%
3/13 anonim válasza:
Szerintem kizárt.
2010-ben az egyéni körzetek 98%-ában a Fidesz jelöltje nyert. Most a klasszikus vidéki baloldali körzetekben és Budapesten szerintem jó eséllyel indulnak a balliberális jelöltek.
Listán is kapott 2,7 millió szavazatot a Fidesz 2010-ben, jövőre jó ha 2,4 millió összejön a határon túli szavazatokkal együtt.
4/13 anonim válasza:
szerintem lesz 2/3, a balliberális kommunisták napról napra egyre mélyebbre süllyednek az erkölcsi fertőben így biztos meg lesz újból a 2/3!
5/13 anonim válasza:
Nem hinném, hogy lesz nekik 2/3, de az 50% valószínűleg összejön, de az sem azért, mert valami csúcsszuper párt, hanem mert a többi sajnos még náluk is ramatyabb vagy ugyanolyan szinten van, mint ők, akkor meg már teljesen mindegy, hogy ki irányít.
6/13 anonim válasza:
Éhendöglünk. De addig jókat lehet röhögni!
7/13 anonim válasza:
Szerintem se lenne jó a 2/3. Nagyon csúnyán visszaéltek vele,most már többször is. Erre senki nem adott felhatalmazást nekik. Nagyon nagyon nagy baj lenne mindannyiunknak a2/3 feletti sikerük.A "jó Isten" óvjon mindannyiunkat ettől.
9/13 anonim válasza:
A "JÓ ISTEN" Óvjon minket a 2/3-tól.
10/13 anonim válasza:
Amilyen szerencsétlen ez a baloldal, esküszöm még jól is járnánk egy kétharmaddal. Ha ez az ellenzék kerülne valamilyen csoda folytán kormányra, két hét alatt úgy összevesznének, hogy lehetne új választásokat kiírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!