Milyen jövőre számíthat, aki itt marad ebben a "csodálatos országban"?
kérdező, csak a balliberális antimagyarok gondolkodnak így mint te!
tényleg sokan kimennek, mert jelenleg nem tökéletes a helyzet (ami amúgy egyre jobb lesz!) de nem ilyen mocskolódva! a hazájukat szerető emberek kimennek pár évre tapasztalatot, pénzt gyűjteni, amit hazahoznak és kamatoztatnak az ország javára (veled ellentétben, mert te antimagyar vagy)! a te heves gyűlöleted visszataszító balliberális nyavajgásnak tűnik! még hogy nem vagy ballib! a kutya se hiszi el!
Amíg a politikusok nem a népért dolgoznak addig nem sok jóra lehet számítani.Sajnos a rossz tendencia aFidesz alatt is folytatódik.
Akinek nincs semmije-az annyit is ér-ez a magyar politika mozgatója.-Lázár Jánosi bölcselet ez a fideszi ideologia.
Ezért kell minden politikusnak azt a 4 évet,ami megadatott jól kikaparnia.
Ezért él a lakosság - úgy ahogy él.
Ez egyénfüggő.
Vannak akik itt is boldogulnak és vannak, akik Kanadában, Ausztráliában sem. Én nem számítok jelentős változásra egyik országban sem.
Ausztráliában azért ne szidd ennyire Magyarországot és a cigányokat! Ezt ott nem illik, csak itthon számít elfogadottnak.
" 1, Egy nem lesz honvágyam, hisz gyűlölöm ezt
az országot.
2, Jó munkát fogok kapni, szoftvermérnöknek
tanulok
3, A fidesz nem jobboldali, nézd meg amit
csinál. Az mszp jobboldalibb mint a fideszed.
Ja és a fidesz a legnagyobb cigányimádó, azzal
az Orbán nevű cigánnyal az éllén.
4, Nem vagyok mszp-s se, nehogy elkezdjétek.
Utálok mindent ebben az országban, de a
fidesz a legrosszabb"
Mehetsz a ...ba, mindenki lef.ssa a sirámaidat, csak a hozzád hasonló birka hungarofób fekáliák vevők rá, minthogy elmentél már volna!
Én sem vagyok hasraesve a dolgoktól amik itt vannak, attól függetlenül mégsem fröcsögöm tele a gyíkok kérdezneket, de pont az ilyenek mint ti tettétek ezt az országot ilyenné.
'Aki tanul az jóra, aki nem nem sokra'
Oh igen bölcsész meg pedagogiai diplomával tuti biztos a havi 300 ezer...
Szerintem is egyénfüggő. Vannak akiknek ez "amerika".
Fogatlan sztárocskák,celebek,munka nélkül is jól megélő,semmihez nem értők "csapatának" ez "igy jó".
Akik becsülettel,és többet akarnak,azoknak van nehezebb dolguk.Na Ők azok akik előbb vagy utóbb,de elmennek. Egyszerűen nem boldogulnak.Nem a teljesítményt díjazzuk,hanem valami mást.....Na, ez az ami odakinnt nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!