Milyen jövőre számíthat, aki itt marad ebben a "csodálatos országban"?
kérdező, a fidesz jobboldali, Orbán Viktor pedig nem cigány!!! aki ezt hazudja, az kommunista! hisz a kommunista suttogópropaganda kezdte el terjeszteni azt, hogy Orbán cigány! közben meg Orbán Viktor igaz magyar, hallgasd meg a beszédeit, te hallasz benne cigányimádást? mindig a magyarságot dícséri és ahogy egy külföldi politikus is megállapította: "Orbán Viktor szenvedélyesen szereti Magyarországot! és ez így van!
sokak elégedetlenek Magyarországgal, de miért van benned ez a gyűlölet? miért nem teszel érte, hogy jobbak legyenek a visoznyok! a gyűlölködésed nem segít! egyáltalán honnan ered ez a magyargyűlölet ami benend van?a családod kommunista és internaionalista vagy libsi? honnan és mirét gyűlölöd Magyarországot?
", Egy nem lesz honvágyam, hisz gyűlölöm ezt az országot.
2, Jó munkát fogok kapni, szoftvermérnöknek tanulok
3, A fidesz nem jobboldali, nézd meg amit csinál. Az mszp jobboldalibb mint a fideszed. Ja és a fidesz a legnagyobb cigányimádó, azzal az Orbán nevű cigánnyal az éllén.
4, Nem vagyok mszp-s se, nehogy elkezdjétek. Utálok mindent ebben az országban, de a fidesz a legrosszabb"
Akkor meg minek kérdezgetsz itt, már régen kimenetem volna a helyedben.
Attól, hogy itt megírod nem fog OV. sírni, hogy gyere haza. Úgy boldogul mindenki, ahogy tud.
"kérdező, a fidesz jobboldali, Orbán Viktor pedig nem cigány!!! aki ezt hazudja, az kommunista!"
Szóval a Fidesz jobboldali, mert csak és kész, a kommunisták pedig azt terjesztik, hogy Orbán cigány. Azért érzitek a logikát, ugye? :D
És persze a szupermagyar helyesírás, az valami csodálatos...
"Aki tanul az jóra, aki nem nem sokra."
Az ilyen marhákat honnan szalasztják?
Lendvay utcából küldte K. Máté VIII. kerületi lakos.
Aki tanul nagyobb az esélye. Csak kevesen vannak, akik jó helyet is találnak maguknak.
Mérnök és mérnök között is van különbség. A jó az mindig kap jó helyet mindenben.
"Mert mindenhol szemét van, a rendőrök ok nélkül baszogatnak, állandóan lerohad alattam a busz, vakbél gyanúval a kórházban 4 óra várakozás mire megvizsgálnak és még sorolhatnám "
- nálam nincs szemét!
- Engem nem baszogatnak a rendőrök, rád biztos volt okuk!
- alattam még nem rohadt le busz, nem is gyakori jelenség, más országban is leállhat egy busz
- mert más is volt előtted azért ....
KÉRDEZŐ!!!
Neked az sem volna jó, ha minden aranyból volna. Te csak másban keresed a hibát. Biztos a busz, a rendőr, meg az orvosok tehetnek arról, hogy rosszul élsz.
A helyedben én is elmennék.
De attól, hogy ide kiírod a dühödet senki nem fog marasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!