Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen jövőre számíthat, aki...

Milyen jövőre számíthat, aki itt marad ebben a "csodálatos országban"?

Figyelt kérdés

2013. nov. 9. 14:19
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
19%

kérdező, a fidesz jobboldali, Orbán Viktor pedig nem cigány!!! aki ezt hazudja, az kommunista! hisz a kommunista suttogópropaganda kezdte el terjeszteni azt, hogy Orbán cigány! közben meg Orbán Viktor igaz magyar, hallgasd meg a beszédeit, te hallasz benne cigányimádást? mindig a magyarságot dícséri és ahogy egy külföldi politikus is megállapította: "Orbán Viktor szenvedélyesen szereti Magyarországot! és ez így van!

sokak elégedetlenek Magyarországgal, de miért van benned ez a gyűlölet? miért nem teszel érte, hogy jobbak legyenek a visoznyok! a gyűlölködésed nem segít! egyáltalán honnan ered ez a magyargyűlölet ami benend van?a családod kommunista és internaionalista vagy libsi? honnan és mirét gyűlölöd Magyarországot?

2013. nov. 9. 15:17
 12/30 anonim ***** válasza:
48%

", Egy nem lesz honvágyam, hisz gyűlölöm ezt az országot.

2, Jó munkát fogok kapni, szoftvermérnöknek tanulok

3, A fidesz nem jobboldali, nézd meg amit csinál. Az mszp jobboldalibb mint a fideszed. Ja és a fidesz a legnagyobb cigányimádó, azzal az Orbán nevű cigánnyal az éllén.

4, Nem vagyok mszp-s se, nehogy elkezdjétek. Utálok mindent ebben az országban, de a fidesz a legrosszabb"

Akkor meg minek kérdezgetsz itt, már régen kimenetem volna a helyedben.

Attól, hogy itt megírod nem fog OV. sírni, hogy gyere haza. Úgy boldogul mindenki, ahogy tud.

2013. nov. 9. 15:18
 13/30 anonim ***** válasza:
37%

"kérdező, a fidesz jobboldali, Orbán Viktor pedig nem cigány!!! aki ezt hazudja, az kommunista!"

Szóval a Fidesz jobboldali, mert csak és kész, a kommunisták pedig azt terjesztik, hogy Orbán cigány. Azért érzitek a logikát, ugye? :D

És persze a szupermagyar helyesírás, az valami csodálatos...

2013. nov. 9. 15:25
 14/30 anonim ***** válasza:
61%

"Aki tanul az jóra, aki nem nem sokra."

Az ilyen marhákat honnan szalasztják?

Lendvay utcából küldte K. Máté VIII. kerületi lakos.

2013. nov. 9. 15:26
 15/30 anonim ***** válasza:
52%
Menekülj innen, amíg lehet és engedik. Én is szeretnék lelépni, de sajnos eddig még nincs kivel. Én sem bírom már ezt a fullasztó légkört és a nyomort, ami itthon van.
2013. nov. 9. 15:29
 16/30 anonim ***** válasza:
Orbán örül, ha elmegy az ember, mert munka nincs, segílyt meg nem kell fizetni.
2013. nov. 9. 15:30
 17/30 anonim ***** válasza:
82%

Aki tanul nagyobb az esélye. Csak kevesen vannak, akik jó helyet is találnak maguknak.

Mérnök és mérnök között is van különbség. A jó az mindig kap jó helyet mindenben.

2013. nov. 9. 15:41
 18/30 anonim ***** válasza:
34%

"Mert mindenhol szemét van, a rendőrök ok nélkül baszogatnak, állandóan lerohad alattam a busz, vakbél gyanúval a kórházban 4 óra várakozás mire megvizsgálnak és még sorolhatnám "

- nálam nincs szemét!

- Engem nem baszogatnak a rendőrök, rád biztos volt okuk!

- alattam még nem rohadt le busz, nem is gyakori jelenség, más országban is leállhat egy busz

- mert más is volt előtted azért ....

2013. nov. 9. 15:44
 19/30 anonim ***** válasza:
55%

KÉRDEZŐ!!!

Neked az sem volna jó, ha minden aranyból volna. Te csak másban keresed a hibát. Biztos a busz, a rendőr, meg az orvosok tehetnek arról, hogy rosszul élsz.

A helyedben én is elmennék.

De attól, hogy ide kiírod a dühödet senki nem fog marasztalni.

2013. nov. 9. 15:46
 20/30 A kérdező kommentje:
Igazából arra vagyok kíváncsi, van aki rajtam kívül így gondolkodik?
2013. nov. 9. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!