Azért szavaznak az MSZP-re és társaira, mert azt hiszik, hogy az MSZP máig azonos a szocializmussal?
Figyelt kérdés
2013. nov. 9. 11:09
1/18 anonim válasza:
Vannak akik igen.
Sok nyugdíjas,illetve akik tanácselnökök meg hasonlók voltak a szoci rendszerben, ők mind az MSZP-re szavaznak, mert azt hiszik, hogy újra szocializmus lesz.
Én ismerek ilyeneket.
2/18 anonim válasza:
igen, Moszkva helyett Brüsszelnek bólogatnak ... nem véletlenül álltak ki a nyugati hatalmak a régi mszmp vezérek mellett.
3/18 anonim válasza:
Azért szavaznak rájuk, mert agymosottak.
4/18 anonim válasza:
Nem. Azért mert nehéz a felfogásuk, és nem tudták levonni a következtetéseiket. Egyébként a baloldaliak már nem is hangoztatnak érveket, hogy miért is kellene rájuk szavazni, csak azt hangoztatják, hogy le kell váltani az O. rezsimet és ennek a rokonértelmű megfelelőit.
Tényleg ha már az mszp-nél tartunk, nektek mi jut eszetekbe Vadairól? Nekem személy szerint egy alkesz.
5/18 anonim válasza:
Vagy mert nem tetszik nekik a mostani Rákosi rendszer.
6/18 A kérdező kommentje:
"Vagy mert nem tetszik nekik a mostani Rákosi rendszer."
Meg tudnád indokolni, hogy miért vizionálsz diktatúrát ? Tudod, hogy mi a diktatúra meghatározása ?
2013. nov. 9. 11:25
7/18 anonim válasza:
Rákosi rendszer mióta volt demokratikus ? te kis butuska ...
8/18 anonim válasza:
Nem azért szavaznak rájuk, hanem többek között azért, mert baloldaliak és nem kérnek a keresztény-nemzetinek nevezett bohóckodásból, és a hazafiasságot természetesen, külsőségek nélkül szeretik megélni. Ez csak egyik ok a sok közül, de úgy látom ehhez nagyon gyenge a felfogása a fent válaszolóknak.
9/18 anonim válasza:
#8 Nem tudom, melyik áll távolabb az MSZP-től, a baloldaliság v a hazafiasság.
10/18 anonim válasza:
Azért szavaznak rá, mert korlátoltak és demenciában szenvednek. Vagy csak rosszul akarnak élni. Ilyet is hallottam már egy balostól, hogy inkább élne hatalmas nyomorban, csak ne legyenek gazdagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!