Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy egy balolda...

Miért van az, hogy egy baloldali vagy liberális ember képtelen elismerni akár csak egyetlen jó dolgot is a Fidesz részéről?

Figyelt kérdés

Legyünk őszinték, mindkét oldalon vannak építő jellegű jó dolgok és romboló jellegű rossz dolgok is. Az arányokon persze lehet vitatkozni. De én még soha nem hallottam olyat az elmúlt 3 évben, hogy "én ugyan baloldali/liberális vagyok, de ez az 1 dolog tényleg jó ötlet volt a Fidesztől".

Ezzel szemben mindent szidnak itt ezen az oldalon is az emberek. A Fidesz csökkenti a rezsit: fúj, romlani fog a szolgáltatás minősége. A Fidesz emeli a tanárok fizetését: fúj, miért nem emeli sokkal jobban. A Fidesz lecsökkenti az szja-t 16%-ra: fúj, ez milyen rossz a szegényeknek (valójában csak azoknak rossz, akik minimálbérre voltak bejelentve, a többit kézbe kapták). A Fidesz lehetőséget ad a végtörlesztésre 180-as CHF árfolyamon: fúj, miért kell támogatni a pórul jártakat? Stb., stb. Nagyon hosszan lehetne még sorolni a sort.

Egy kérdésem van csak, azoktól akik a fentiekhez hasonlóan állandóan fújjolnak a Fideszre: szerintetek tényleg minden rossz és értéktelen amit a Fidesz csinált az elmúlt 3 évben? Tényleg nincs olyan dolog, amire azt lehet mondani, hogy ez jó?

2013. nov. 8. 15:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Van jó dolog a részükről, bár annak csak érintőleges köze van a gazdasághoz, mert amit azzal műveltek siralmas. Ugyanez a véleményem a kultúrpolitikájukról meg a jogalkotási szisztémájukról is.

Liberálisként nem szimpatikus nekem amit a Fidesz tesz, a párt vagy a vezetője fel azért még nem rázom az öklöm, ha a sugárzó dobozban bámulom nagy ritkán.

2013. nov. 8. 16:37
 12/15 hollófernyiges ***** válasza:
94%
Kérlek: a parlament létszámának csökkentése jó dolog volt.
2013. nov. 8. 17:31
 13/15 Dick Esmen ***** válasza:
52%
A kérdésben megfogalmazott állítás egyszerű csúsztatás,durvábban mondva hazugság.
2013. nov. 8. 19:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Baloldaliként 2-3 dolgot kapásból fel tudok sorolni, tehát a kérdésed merőben nagy általánosítás. Azt is látom, hogy ez a pár jó dolog eltörpül a sok negatívum mellett. Ha tételesen kérdezed a jó dolgokat, akkor: egyszerűbb élelmiszer biztonsági előírások az őstermelőknek, chipsadó (amivel a cégek kikerülték ugyan az adózást, de ez a káros anyagok csökkentésével történt), és felszámolták az álláshalmozást, mert nem lehet valaki polgármester és képviselő egyszerre 2014-től. Na látod, mégsem vagyok, hogy valótlan az állításod a baloldaliakról. Hadd fordítsam meg a kérdést. Te tudsz néhány jó dolgot felsorolni az elmútnyócévről?
2013. nov. 8. 19:59
 15/15 Joe Makepeace ***** válasza:
Provokáció
2013. nov. 9. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!