Melyik ellenzéki pártra fogtok szavazni, és miért?
Figyelt kérdés
2013. nov. 7. 12:49
1/12 anonim válasza:
Együtt Jeruzsálemért.
Mert Magyarország a miénk lesz!
2/12 anonim válasza:
én a Fideszre... Mert jó a tendencia...
3/12 anonim válasza:
Egyikre sem, mert nincs mondanivalojuk hogy ok mit csinalnanak maskepp, vagy plane jobban.
Az nekem nem eleg indok hogy hivjak maskepp a miniszterelnokot.
4/12 anonim válasza:
A Jobbikra!Indoklás.:csak a NEMZET!
5/12 anonim válasza:
Nem tudom. Sem a balnak nevezett oldalon, sem a jobbnak nevezetten nem látok értelmes jövőt ígérő erőt.
6/12 anonim válasza:
aki az ellenzékre szavaz az a nemzetrontásra szavaz!
8/12 anonim válasza:
Jobbik, mert csak bennük látom azt, hogy valóban tenni akarnak valamit az országért, és még nem bizonyították a bal oldali ellenzéki pártokkal ellentétben, hogy csak duma amit hangoztatnak.
9/12 anonim válasza:
Jobbik. Mert még nem voltak kormányon, és elveivel általában egyetértek...
10/12 anonim válasza:
MSZP (fura mi?) mert minden pártmegnyilvánulás alapján az MSZP a legkisebb rossz. Már az LMP-től is hányingerem van, ami azért teljesítmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!