Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ön szereti a cigányokat? Mi a...

Ön szereti a cigányokat? Mi a véleménye róluk?

Figyelt kérdés

[link]

Hazudsz hogy ne sértsd meg a lelkivilágukat vagy őszinte leszel?

2009. nov. 15. 21:31
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
91%
Tényleg van közöttük rendes (nagyon ritka), de én azt nem is tekintem cigánynak.
2009. nov. 15. 22:18
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

"Válasz Nagyon egyszerű. Segély megvonása, vizsgálócsoportok felállítása, akik helyszínre mennek ellenőrizni az igénylés helyességét. Plusz csak az kaphatna segélyt, aki igazolni tudja, hogy nem piára meg játékgépre költi. Ezzel szépen el lehetne érni, hogy a cigók 80%-a elvándoroljon innen. Aki meg itt marad, az szépen mehet munkatáborba, ha meg elhasználódott, akkor simán felhasználható még bioerőműben fűtőanyagként."

Teljes egyetértésem!

2009. nov. 15. 22:39
 23/30 anonim ***** válasza:
95%

Kedves liberálisok figyelmébe ajánlom, főleg az utolsó két sort:

[link]

2009. nov. 15. 22:39
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Elmondom számomra ki a cigány: putriban lakik 20ad magával, kertje vagy "háza" környéke mocskos, szeméttelepre emlékeztet. Ő maga is mocskos és ápolatlan. Képes a kert közepére üríteni a szomszédoknak premierbe mutatva ezt (nagydolog). Buta, tanulatlan, primitív és nem is akar ezen változtatni és x számú gyerekét sem akarja kivakarni a mocsokból (mondjuk úgy hogy legalább a 8 általánost elvágezzék). Ok nélkül belémköt az utcán (persze Ő nincs egyedül), megver, lop, csal, hazudik.

Saját fajtáját is átveri. Viselkedni nem tud, hordákban jelenik meg egy-egy helyen (sztk, munkaügyi kp, stb) üvöltözik, ocsmányul beszél, büdös, felháborodik mindenen és "szemét mocskos magyarozik". (mind tapasztalat)

Na az ilyen embereket nevezem én CIGÁNYNAK!! És őket a fenti okok miatt utálom, és szégyenérzetem van bennem, amikor inkább lehajtom a fejem ha találkozom velük, mert igenis FÉLEK ezektől!! 23 éves nő vagyok és FÉLEK attól, hogy belém,páromba vagy barátaimba belekötnek a semmiért!!! És van is okom félni! )

Nekem nem azok a cigányok akiknek barnább a bőrük mint az enyém. Van jópár ilyen ismerősöm akik között van gazdag és szegény is! Mind normális, dolog életet élnek, szépen nevelik gyerekeiket. ÉS Mind megvetik a putris fajtáját és SZÉGYENLIK hogy ilyenek a cigányok!!!

2009. nov. 15. 22:41
 25/30 anonim ***** válasza:
11%
Nem szeretem őket,de nem is gyűlölöm.A magyarok között is bőven van,akit gyűlölni lehetne.A két linket,különösen a Kurucz infóét felháborítónak tartom,és hiteltelen is.ÁVH csak l956-ig volt Magyarországon.A Gárdát pedig betiltották,és nyilvánvalóan azért mentek oda,hogy verekedést szítsanak.Nem kell lángésznek lenni ahhoz,hogy tudja bárki,Sajóbábonyban az ítéletek miatt puskaporos a hangulat.A Jobbik éppen ezt használta ki a Gárdával a cigánygyűlölet szitására.A kérdezőt pedig nem minősítem.Nem vagyok sem szoci,sem liberális még más párti sem,csak egy tisztességes magyar asszony.
2009. nov. 15. 22:45
 26/30 anonim válasza:
95%

Nos, hát igen 100-ból 2, ha értelmes, de annak megint lesz minimum 2-3 hülye gyereke, azoknak meg minimum4-5, ráadásul megbolondítják a magyar lányokat is. Vagonokba őket és... (nem írom, mert kitiltanak az oldalról)

Idézet egy régi viccből: egy sor cigány, egy sor tűz,....

2009. nov. 15. 22:56
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem kellene segelyt adni. A segely ideiglenes ameddig munkat talal v.ki. Azok a gyerekes csaldok akik dolgoznak jovedelmi ado kedvezmenyt kellene kapniuk.

Kerdezo: Csak azokat akiknek arany van a kezukon, kalap a fejukon es azt hiszik hogy a kikhez jol megy a zod.

2009. nov. 16. 01:47
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

"Nem szeretem őket,de nem is gyűlölöm.A magyarok között is bőven van,akit gyűlölni lehetne."

Ha a Gárda provokálta a cigányokat, akkor miért egy ártatlan asszony megfenyegetésével kezdtek a hőn szeretett cigányok?

2009. nov. 16. 09:20
 29/30 anonim válasza:
100%
Aki nem utálja a cigányokat az egész egyszerűen vak és süket vagy kib@szottul álszent vagy maga is cigány.100% hogy mindenkinek volt valami rossz emléke a CIGÁNYOKKAL kapcsolatban!
2009. nov. 16. 13:27
 30/30 anonim válasza:
Nem minden cigány egy f@sz.. Van akik dolgoznak normálisan, nem mocskos a háza környéke.. Nem védem őket de nem mind egy g.eci láda f.aszkalap :)
2011. aug. 21. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!