Ön szereti a cigányokat? Mi a véleménye róluk?
2009. nov. 15. 21:31
11/30 anonim válasza:
21:49
vagyok
Hitlernek nem a zsidókkal kellet volna kezdenie
12/30 anonim válasza:
Biztos vannak rendesek, de sajnos egyet sem ismerek. Akiket ismerek (nem szemlyesen csak akiket látok) azok csak rosszat okoztak nekem. Betörtek, beszóltak, téglával dobáltak stb. És biztos megvan rá az okuk, hogy ilyenek lettek, de erről nem én tehetek, ezért ne engedm bántsanak. Nem szeretem őket, és nem jön be az életmódjuk/stílusuk sem. Ez hangos, furcsa viselkedés.
13/30 A kérdező kommentje:
Eljött az az idő amikor a magyaroknak a saját hazájukban félniük kell ezektől a magyarellenes hulladékoktól.
Hát egy f.szt!
Az-az idő fog eljönni amikor mi magyarok összefogunk és megvédjük egymást.
2009. nov. 15. 21:59
14/30 anonim válasza:
Hogy mennyire undorítóak ÖNÖK..
15/30 anonim válasza:
Egyszerűen rühellem ezt az elb@szott cigány fajt!Legszívesebben kiírtanám az összeset!
16/30 anonim válasza:
Nagyon egyszerű. Segély megvonása, vizsgálócsoportok felállítása, akik helyszínre mennek ellenőrizni az igénylés helyességét. Plusz csak az kaphatna segélyt, aki igazolni tudja, hogy nem piára meg játékgépre költi. Ezzel szépen el lehetne érni, hogy a cigók 80%-a elvándoroljon innen. Aki meg itt marad, az szépen mehet munkatáborba, ha meg elhasználódott, akkor simán felhasználható még bioerőműben fűtőanyagként.
17/30 anonim válasza:
Kolbászt belőlük a sok szegény éhező kutyának...
18/30 A kérdező kommentje:
"Hogy mennyire undorítóak ÖNÖK.."
Egy liberális álomutazó szájából számomra ez puszta dicséret:)
2009. nov. 15. 22:06
19/30 anonim válasza:
Te nem féltenéd a kutyákat? xD -.-'
20/30 anonim válasza:
Rohadt ballibek biztos örülnek a mostani cigányhorda balhénak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!