Utólag visszatekintve miket rontott el Gyurcsány Ferenc és miket Bajnai?
Gyurcsány elkúrta.
Bajnai tette, amit tenni kell.
Ennyi. :)
Elrontottak magyarorszagot,ami hazankat,edes otthonunkat.
Tonkretettek az orszagot minden szempontbol.Gazdasagilag olyan allapotok uralkodnak mint az Antal kormany vegen.Az allamadossag a legnagyobbak koze tartozik a vilagon.A magyarok tobb mint51%a napi megelhetesi gondokkal kuzd.A hatarontuli magyarok helyzete is folyamatosan romlik.Az egeszsegugy romokban hever es meg ezutan 25 milliard hellyett kevesebb mint 5 milliardbol kell gazdalkodjanak a korhazak.A kozoktatas rosszabb mint valaha.Egesz Europaban itt a leglassabb a gazdasagi emelkedes(a mi esetunkben itt a leggyorsabb a gazdasagi visszafejlodes).Egyre rosszabb viszonylatok uralkodnak a vasut es egyeb teruleteken.A vasuti mellekvonalakat folyamatosan zarjak be.A tuzoltok sem tudjak ellatni feladataikat olyan keves penz all a rendelkezesukre.A magyar tejtermelok a csod szelre jutottak.Soha nem latott mertekben csokken a GDP.A forint is egyre gyengebb.A gyurcsany korszak vegen sem volt ilyen rossz a gazdasagi helyzet.Es meg ezekre rajon a valsag is.Es meg mindig megyunk lefele.2010-ig nem varhato erdemi javulas ha Bajnai igy fojtatja.A nyugdijasok is nagyon rossz helyzetbe kerultek Bajnai gordonnak koszonhetoen.Az IMF hitelbol mar alig maradt valami,mi lessz ha majd vissza kell fizetni.Es ez meg messze nem minden.A szocik probalnak minden nyomot eltuntetni ami a penzek eltunesere utal.Gordon par honapi tulelesert aldozza fel Magyarorszag jovoer.Az ep valasztaso fenyesen bizonyitjak,hogy az mszp-nek meg az szdsz-nek nincs maradasa a politikaban.Ezt tette Magyarorszaggal GYurcsany Ferenc meg Bajnai Gordon.
elozo vagyok
Megprobaltam valaszolni,bocs ha egy kicsit hoszura sikerult.De meg igyse tuttam leirni meg egy szazalekat se a buneiknek.
En azt mondom ne hasonlitgassuk ezeket az embereket senkihez.Legalabbis Gyurcsany semmikepp...A sajat bevallasa szerint semmit sem csinaltak jol es vegig hazudtak.Kell ennel meg tobb?Ezek nem vadak meg hamis allitasok..hanem a sajat szavai.En a helyebe atplaztikaztatnam a pofam ...vilagszegyene egy ember!
Ezek pedig a Bajnai szavai: „Nyíltságra, egyenességre van szükség. Fájni fog, minden családtól áldozatot és lemondást kíván a válságkezelés. Minden magyar családot, minden embert érinteni fog, de lesz eredménye”
Milyen aldozatra vagy lemondasra gondolt ez a barom?
"Erre ugye a kedves kommentelő szerint az a megoldás, hogy váltsuk le a népet, ugye?"
Ja, nekem is ez jutott az eszembe. És kezdhetjük a bölcs kommentelőnkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!