Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehetett 121 millió Ft...

Hogy lehetett 121 millió Ft támogatás elverni ilyenre?

Figyelt kérdés

A „Ne légy áldozat" című projekt gondolok!

A 3 színvonaltalan videó hogy kerülhetett 120 millióba?

Aki nem tudja miről van szó:

http://www.youtube.com/watch?v=7sVa4vECIIg

http://www.youtube.com/watch?v=OxStvk3j1wY

http://www.youtube.com/watch?v=tQOITHFbjF4

Jó biztos van valami költsége de 120 millió ilyen igénytelen kis filmekre?

Én és pár haverom színvonalasabb kisfilmeket hoztunk össze média órára 9 évvel ezelőtt semmi pénzből!

Mért nem lehetett valami értelmesebb dolgokra költeni ezt a pénzt mondjuk pl. útfelújításra vagy valami...

Az maffia baloldal kormányzása alatt is mentek ilyen pénzpazarlások látványosan, de hogy a Fidesz is ilyen látványosan pazarolja vagy lopja el a támogatást...

2013. nov. 3. 12:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
52%
nalátod ezt is ki tudta valaki magyarázni
2013. nov. 3. 13:15
 12/24 A kérdező kommentje:
És öregek otthonába ilyen filmeket mégis minek levetíteni most komolyan?????
2013. nov. 3. 13:18
 13/24 anonim ***** válasza:

Egyrészt mint fiatal, sértőnek érzem hogy ilyen emberekhez hasonlítsanak, másrészt ha a logikát követem a terjesztés valahogy így kell kinézzen:

-A videó körülbelül százféleképp ingyen letölthetővé tehető, biztos akad a kapitányságokon olyan jólképzett informatikus, aki akár még egy youtube videót is le tud tölteni (ha feltesszük, hogy nagyon-nagyon szeretnék fizikai formában terjeszteni, akkor olyan 1000 DVD-t vesznek, hogy mindenhová biztosan jusson, mondjuk nagyon sok az adó így kerül olyan 200.000 Ft-ba)

Az iskolákba pedig ugyan úgy megy a sulirendőr mint eddig, nem hinném hogy hirtelen plusz óradíjat kérne azért mert mást kell levetítenie...

2013. nov. 3. 15:05
 14/24 anonim ***** válasza:

Az előző kommentelő vagyok:

Nem hiszem el, hogy a fiatalokat ide teszik. Minden 10 évesnél idősebb gyerek tudja, hogy nem rakod a napra a cuccod strandon és ha asztmás vagy nem igazán cigizel, ha nem akkor pedig egyszerűen lehetetlen ilyen tüneteket produkálni.

2013. nov. 3. 15:08
 15/24 JohnTitor válasza:

Ez jól megmutatja hogyan kell 120 milliót zsebre tenni.

Ez az egész bemutatókkal forgatással stb nem került volna többet 10 milliónál. Nem kell itt bemagyarázni, hogy vettek új kamerát meg ilyeneket. Van lehetőség ilyen eszközök kölcsönzésére is méghozzá elég olcsón. A reklám (a nem létező) sem kerül több millió forintba.

A videók bemutatása iskolákba stb és az utazáshoz felhasznált benzinköltség sem rúghat milliós nagyságrendekre.

Mi következik ebből ?

Az hogy lopnak, nincs semmi különbség a pártok között, ilyen az élet mindenki lop, ott, onnan és akkor amikor tud.

2013. nov. 3. 15:50
 16/24 anonim ***** válasza:

Na most, ha el tudnád érni, hogy igazad legyen, pénz vissza, te majd megmondod hová menjen, mit gondolsz mi változik? Semmi! Mert a dolog súlytalan.

Súlya annak van, hogy milliárdokat herdálunk el fölösleges stadionokra, hogy milliárdokat adunk egyházaknak csak úgy - mert kérték. Eközben világszínvonal feletti eszköz gyártására sajnálunk 80 milliót (mint haszontalant visszautasították), eközben az egészségpénztárak kevés pénzét is elvesszük, hogy már életmentő műtétekre is sok hónapos várólisták vannak, eközben ellopjuk az oktatásra szánt pénzeket, ezért frusztrált tanárok oktatnak iskolába járni nem akaró diákokat (minek tanulni, úgy se lesz állásom), és milliárdokat költünk reklámokra, hogy önmagunkat dicsőítsük.

Eközben annyiszor mondogatjuk - közel sem ingyen - a maffia baloldal bűneit, hogy már magától értetődő kifejezéssé váljék (tudod hányszor kell valamit elismételni, míg az észrevétlenül a hallgató szokásává válik? Nagyon sokszor, és erre a reklámiparnak kiváló módszerei vannak, használható az a politikában is, elvégre az is üzlet).

Ezért ítélj nyugodtan el, mert én nem háborodom fel a 121 millión. Azon nem, mert azt egyszerű következménynek tartom, sajnálom vesztegetni rá a drága időt, hiszen sok száz milliárd megmentésén kell fáradoznunk, nem is beszélve a lelkek elsilányításáról, a bizalom eltűnéséről, a munka megutálásáról, amelyek megmentése, ha lehet, még sokkal fontosabb.

2013. nov. 3. 18:10
 17/24 anonim ***** válasza:
Az előző kommentelő nagyon jól megfogalmazta a mondanivalóját, én csak a diák témakörben látom másképp. Ha tanulsz lesz munkahelyed, viszont a tanulás azt jelenti, hogy teljesen felesleges, haszontalan tudások garmadáját kell felhalmozd egyetlen felmérés erejéig, és utána a saját kíváncsiságodból azzal foglalkozni ami érdekel a szabadidőd kárára.
2013. nov. 3. 18:16
 18/24 anonim ***** válasza:

hát én csak annyit tudok neked erre mondani, hogy itt megint valaki(k) jól járt(ak)..

szerintem ennek a leforgatása kb olyan 250-300 ezer több tuti hogy nincs, de úgy hogy benne van az utazási költség és és jó pénzt kaptak még a szereplők is.

MAGYARORSZÁG ÉN ÍGY SZERETLEK ! :(

de itt ilyenen nem kell meglepődni,

ez csak csepp a tengerben ahhoz képest amit itt zsebre tesznek és lenyúlnak.

(persze ehhez törvényeket is alkotnak vagy épp törölnek el, hogy ezek a kis MUTYIK legálisan zajlodjanak le.)

2013. nov. 4. 11:07
 19/24 anonim ***** válasza:

Kedves #17! Mondj nekem egyetlen haszontalan tudást, hadd tanuljak. Én ugyanis csak hasznos tudást ismerek, amit egy adott pillanatban vagy használok, vagy nem. De hogy a következő pillanatban melyikre lesz szükségem, az majd akkor derül ki, ha sor kerül rá.

Gondolom, te összekeverted a tanulás célját. Nem a felelésnek, felmérésnek tanulunk (azért kár lenne), hanem saját magunknak. Csak éppen erről papírt is adnak. De jobb helyeken kiderül, hogy nem ez számít. Papírt nem kérnek, csak kérdeznek. Ha tudsz válaszolni, felvesznek a munkára, ha nem tudsz, mehetsz. Senkit nem érdekel, honnan a tudásod.

2013. nov. 4. 11:56
 20/24 anonim ***** válasza:

Hiába! megint megerősödött bennem, hogy gazdag ország vagyunk!!!!

Sajnos nálunk úgy megy, hogy egyik kezünkel fogjuk a pénzt, másikkal pedig szórjuk!

2013. nov. 4. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!