Nyugat-Európában (többek között Németország, Franciaország) érezhetően sokkal elfogadottabb a homoszexualitás a társadalom körében, mint Magyarországon?
Figyelt kérdés
2013. okt. 31. 21:04
2/6 anonim válasza:
Igen, jobban elfogadják, vagyis inkább mondjuk úgy, hogy nem érdekli őket, ha homoszexuális az ember.
4/6 anonim válasza:
Sajnos igen, de én az emberek többségénél itt is növekvő toleranciát látok, bízom benne, hogy néhány év múlva itt is nagymértékben elfogadott lesz.
26/F (meleg)
5/6 anonim válasza:
3. válaszoló! A b zi te vagy!
Egyébként igen sokkal jobban elfogadják.
Majdnem az összes nyugat-európai országban engedélyezik az azonos neműek házasságát.
Sajnos a muszlim bevándorlók egy kicsit rontanak a helyzeten de még így is ezerszer toleránsabbak mint Magyarország.
6/6 anonim válasza:
Igen igaz, és ez így is van rendjén. A melegek állítólag harcolnak a jogaikér de mien jogaikér? Ugyanannyi joga van egy melegnek mint egy heteronak. Heteronak melegnek is joga van a házassághoz, ami 1 férfi és 1 nő. A házzaság az ez. Ennyi erővel én meg gyilkolni akarok, mert én gyilokszexuális vagyok. Szóval biztosítsanak nekem külön jogokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!