Kell-e büntetni Orbán papírszobrának ledöntését? És miért csak most jöttek rá, hogy bűncselekmény volt?
Furcsállom, hogy csak több mint 1 hónappal az esemény után derült ki, hogy ez garázdaság volt, és most indult nyomozás. Nekem is visszataszító volt ez az esemény, de nem gondolnám, hogy büntetni kellene. De meg lehet győzni az ellenkezőjéről is. Erről kérnék véleményt.
Jav.
Ha ezt valaki nem fogja fel a gyenge agyával akkor meg
kell büntetni.
egy igazi diktátor elfoglalt, nem ér rá midnennel azonnal foglalkozni...
reménykedj, hogy a véleményed leírása még nem bűncselekmény.
"Azt kell eldönteni, hogy felségsértés, vagy istengyalázás esete forog-é fenn?"
csak kultuszcsorbítás :)
"Vagyis nem történt garázdaság, inkább közösség elleni izgatás"
ami garázdaság.
kíváncsi lennék akkor ezzel összehasonlítva a gayparade vagy egy szobordöntés nagyobb garázdaság.
de szerintem inkápp dopeman előadásán háborodtak fel ... így utólag.
mondjuk akkor se értem, mire jó ez a véleménydiktatúra. ami gagyi azt enm kell büntetni, épp elég büntetés nekik a saját szereplésük, ez annyira kicsinyes, hogy még jól meg is mutatjuk, ki az úr a háznál. ezzel tényleg csak alátámasztják a jogosságát.
"Az igaz, hogy vannak nagyobb gondok is, de az is egy gond lehet, hogy mikért büntetnek ebben az országban."
a történet tragikomikuma, hogy úgy látszik, nem is volt annyira alaptalan...
Nem tudjuk, ki a feljelentő, nem is biztos, hogy Fidesz-tag, lehet, hogy csak egy öntudatos szavazójuk.
Egyébként a kérdezővel értek egyet, a szobordöntögetés ostobaság volt, de ha a hülyeséget büntetnénk, akkor nem csak Bajnai aggódhatna...
"Egyébként a kérdezővel értek egyet, a szobordöntögetés ostobaság volt, de ha a hülyeséget büntetnénk, akkor nem csak Bajnai aggódhatna..."
bajnainak nem sok köze volt hozzá, mondjuk passzívan támogatta.
de ennyi erővel orbán is garázda szónoklatot mondott okt23án, amikor olyanokat mondott, hogy aki nem fideszes az nem magyar, meg a magyaroknak semmi sem jó.
tényleg megüynk vissza a kommunizmusba, jelentgetünk fel mindekit mindenért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!