Nem baj, hogy a Jobbik miatt napról napra romlik a rólunk kialakított kép Európában?
Minden nap angolul olvasom a híreket és jéé, jobbikos majom vagyok.
Igaz fiatal, de érettségim is van (97%os emelt töri)
Hidd el, hogy igazából leszarják mi van itt. A nyugatnak majdnem mindegy, és ha a jobbik kerülne többségbe, velük is ugyanúgy kiegyeznének mint a mostaniakkal. Az eu régebbi tagországaiban ennél sokkalta szélsőségesebb pártok működnek kormányerőként is, csupán itthon fújják fel ezt az egészet. Ha valami miatt ellenérzésük lehet a hazai nemzeti radikálisok ellen, az amiatt van, hogy a jobbik fennen hangoztatja, hogy nem a nyugati tőke kiszolgálása a programja.
Ez mind zsidólap,el kéne égetni mindet.
Igy van.Aki meg retteg,azzal elhitetik miért kell rettegni,a bérrettegők meg nevükben is van,pénzért,hatalomért rettegnek.
Nem baj!
Arról meg nem tehetünk. hogy romlik az Európában kialakított kép Rólad!
Kedves kérdező!
nekem a helyi jobbikos elnők mesélte el, hogy mi történt, meg a szabolcs megyei jobbikos újság novemberi számának címoldalán van róla egy cikk, onnan értesültem, de találtam erről egy leírást a jobbik.hu-n is, link:
Mégsem utazik Morvai Londonba.
Morvai egy palesztin-barát konferencián vett volna részt, de több résztvevő tiltakozott a megjelenése ellen, köztük egyes brit szélsőjobbos képviselők. Amikor Morvai ellen a civil-szervezetek is tüntetésbe kezdtek, végül lemondták a meghívását.
Források:
Guardian (FRA) "a Jobbik Magyarország szégyene"
The Observer (ENG) "a Jobbik Közép-Európa legvisszataszítóbb pártja"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!