Meddig fog még süllyedni a bukott baloldal?
Kezdődött a bajai hisztivel.
Aztán volt hamisítvány videófelvétel.
Jah meg Dopeman meg szoborborogatás.
Valamelyik nap a ballibek itt cigányoztak nekem a videóval kapcsolatban, h biztos hazudnak, hiszen cigányok.
Ma meg Facebookon hatalmas betűkkel:
Magyar vagyok, de nem fideszes!
No comment!
Mi lesz a következő??
Betyársereget toboroznak?
Szép kis baloldal mondhatom...
"Bukott fidesz definíciója! "
2002-ben hatalmas volt az arcuk, és buktak kormányról akkorát, mint az ólajtó. 2006-ban szintén, pedig még a 14. havi nyugdíjat is behazudták a kampáőnyukban. :)
"Meddig fog még süllyedni a bukott Fidesz?"
Kezdődött a térdre csuhásozással a Parlamentben.
Aztán volt a koalíció Torgyánnal, pedig pár héttel korábban még kizárták, hogy valaha együttműködnének a kisgazdákkal.
Aztán a hosszú bájtok éjszakája, meg a megfigyelési botrány, Joszip Tot, Kaya Ibrahim, meg Pintér Sándor maffiakapcsolatai
Jah meg a hídlezárások, a kokárda kisajátítása, a hazaárulózás, polgári körök alakítása, ék verése a társadalomba, hiszen aki nem fideszes, az csuti bohóc szerint nem is magyar.
Valamelyik nap a fideszesek itt zsidóztak meg komcsiztak nekem, pedig a Fideszben van ezekből is a legtöbb.
Na meg Facebookon hatalmas betűkkel:
Soha többé Liberális + Baloldalt!
No comment!
Mi lesz a következő??
Visszaállamosítás? Békekölcsön? EU-ból való kilépés? Kádár-rendszer nemzetiszín pántlikával?
Szép kis jobboldal mondhatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!