Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meddig fog még süllyedni a...

Meddig fog még süllyedni a bukott baloldal?

Figyelt kérdés

Kezdődött a bajai hisztivel.

Aztán volt hamisítvány videófelvétel.

Jah meg Dopeman meg szoborborogatás.

Valamelyik nap a ballibek itt cigányoztak nekem a videóval kapcsolatban, h biztos hazudnak, hiszen cigányok.

Ma meg Facebookon hatalmas betűkkel:

Magyar vagyok, de nem fideszes!

No comment!

Mi lesz a következő??

Betyársereget toboroznak?

Szép kis baloldal mondhatom...

2013. okt. 29. 18:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
5%
2- es nek üzenem nem vagy te véletlen Kálmán Olga rokona?Csak ő próbál mindent a fideszre kenni akkor is ha semmi köze hozzá.A videóval kapcsolatban csak mszp-s szál van ezt k.rvára nehéz a fideszre kenni de látom téged ez nem zavar.
2013. okt. 29. 18:52
 12/17 anonim ***** válasza:
69%

"Bukott fidesz definíciója! "

2002-ben hatalmas volt az arcuk, és buktak kormányról akkorát, mint az ólajtó. 2006-ban szintén, pedig még a 14. havi nyugdíjat is behazudták a kampáőnyukban. :)

2013. okt. 29. 18:53
 13/17 anonim ***** válasza:
6%
18:51-nek üzenem előbb nézzen utána mit kért az IMF Romániától a pénz fejében.Mert ők föl vették. Nem kell össze vissza írogatni alaptalanul.Nagyon kíváncsi vagyok hogy utána nézel e?-és meg osztod e velünk?
2013. okt. 29. 18:57
 14/17 anonim ***** válasza:
9%
Egy példa: [link]
2013. okt. 29. 18:58
 15/17 anonim ***** válasza:
9%
2. [link] A végét érdemes elolvasni.
2013. okt. 29. 19:00
 16/17 anonim ***** válasza:
6%
18 :51 nem felel.
2013. okt. 29. 19:02
 17/17 anonim ***** válasza:
46%

"Meddig fog még süllyedni a bukott Fidesz?"

Kezdődött a térdre csuhásozással a Parlamentben.

Aztán volt a koalíció Torgyánnal, pedig pár héttel korábban még kizárták, hogy valaha együttműködnének a kisgazdákkal.

Aztán a hosszú bájtok éjszakája, meg a megfigyelési botrány, Joszip Tot, Kaya Ibrahim, meg Pintér Sándor maffiakapcsolatai

Jah meg a hídlezárások, a kokárda kisajátítása, a hazaárulózás, polgári körök alakítása, ék verése a társadalomba, hiszen aki nem fideszes, az csuti bohóc szerint nem is magyar.

Valamelyik nap a fideszesek itt zsidóztak meg komcsiztak nekem, pedig a Fideszben van ezekből is a legtöbb.

Na meg Facebookon hatalmas betűkkel:

Soha többé Liberális + Baloldalt!

No comment!

Mi lesz a következő??

Visszaállamosítás? Békekölcsön? EU-ból való kilépés? Kádár-rendszer nemzetiszín pántlikával?

Szép kis jobboldal mondhatom...

2013. okt. 29. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!